Még egy kicsit visszatérünk 2011-re. A tavalyi évben is a jaj-de-édes állatfotók volt az egyik legnépszerűbb téma az interneten, így kihasználjuk az alkalmat és bemutatunk párat a nekünk leginkább tetszők közül.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

A tavalyi év legnagyobb sztárjai között volt Yvonne és Morgan. Előbbi egy német tehén, ami három hónapon keresztül vezette orránál fogva a hatóságokat, míg utóbbi egy fiatal kardszárnyú delfin, amit Hollandiából szállítottak meglehetősen eredeti körülmények között a Kanári-szigetekre.

Íme, a legaranyosabb állatfotók 2011-ből

Ezen a szeptemberi képen egy csoport óriáspanda-bébi látható a délnyugat-kínai Szicsuan tartomány egyik pandamentő központjában.

A hosszúfarkú macska (más néven margay) kölyök a képen mindössze 9 napos. Kolumbiában, nem messze Medellintől találtak rá magányosan, és szállították egy állatmenhelyre augusztusban.

A fotón egy újszülött ázsiai elefánt látható, mögött anyja a 44 éves Johti. A kép a csehországi Ostrava állatkertjében készült, az eleféntbébi ekkor hat hetes volt.

A kéz doktor Maria Diaz állatorvosé, benne pedig egy újszülött kisoroszlán, egy hondurasi állatkertben, idén szeptemberben.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Ilyen volt a világ 100 éve – színesben

Az év hazugságai

A nagy pandabotrány

Ki lett az év legszebb nője?