Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megadnád a jelszavad az állásodért?

Az Egyesült Államokban kirúgás fenyeget egy iskolai asszisztenst, mert nem volt hajlandó megadni az intézmény vezetésének a Facebook-jelszavát. Elgondolkodtató történet következik.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

6 Tovább

Hogyan rúgathat ki a Facebook?

Minden ötödik munkaadó rúgott már ki a közösségi oldalra elhelyezett hozzászólás miatt munkatársat - olvasható egy friss felmérésben. Érdemes vigyázni...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Nézze meg a Facebook-főnök privát fotóit!

Kiszivárogtak Mark Zuckerberg privát fotói, méghozzá ironikus módon a Facebookról, miután egy hackercsoport hozzájuk jutott, kihasználva a közösségi oldal egyik biztonsági rését.

3 Tovább

A Facebook-főnök új otthona

Mark Zuckerberg az ő szintjén igazán szerénynek mondható 7 millió dollárt csengetett ki a Palo Alto-i házért. Más kérdés, hogy ettől még repedezik a Facebook-alapító által olya előszeretettel ápolt szomszéd srác imidzs.

0 Tovább

Microsoft, Twitter, Facebook: közös szégyen

Van valami közös a digitális korszak legnagyobb vállalatainak keletkezéstörténetében. Egy közös fekete folt.

0 Tovább

Veszélyes Facebook-vírus terjed!

Hétfő óta új spamvírus terjed a közösségi oldal chat-ablakain keresztül. A felhasználót egy vicces Photoshop-kép ígéretével bírják rá a kattintásra.

1 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek