Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az olimpiai titkai: szex, pia, drogok

Már kevesebb mint három hét és kezdődik a londoni olimpia, ezzel együtt pedig annak egy ritkán emlegetett vetülete: az olimpiai falu kulisszáinak titkai. Megnézzük, mik történnek ott, ahol a résztvevőkön kívül senki sem látja!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Szomjan halt a kórházban a beteg

Sok kritika éri a magyar egészségügyet (nem egyszer jogosan, persze), de a helyzet más országokban sem sokkal jobb. Például Nagy-Britanniában, ahol egy beteg szabályszerűen szomjan halt a kórházban.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Túl nagy a luxus a börtönökben?

Éles hangon rohant ki a brit börtönökben tapasztalható állapotok ellen Gordon Ramsay. Ám a sztárséf nem a rossz állapotokat kárhoztatta, ellenkezőleg: szerinte túl jó dolguk van a bűnözőknek.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

6 Tovább

Nézzen be Diana hercegnő egykori otthonába!

Két év, 12 millió font - ennyi ideig tartott és ennyibe került a Kensington palota felújítása, melyet a napokban újra megnyitnak a nagyközönség előtt.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A világ, ahogyan még sosem látta

Jason Hawkes gondolt egyet és világ körüli útra indult. Egyetlen célja volt: házakat fotózni a levegőből. Az első hallásra bizarr ötlet csodálatos eredménnyel járt, hiszen olyan szemszögből láthatjuk a világot, mint még sosem. Jöjjenek velünk!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Így kémkedik a rendőrség

Kémrepülőgépeket is bevet a londoni Metropolitan Police, így hallgatva le mobilhívásokat és figyelve meg embereket.

0 Tovább

Páratlan körömparádé

A férfiak jelentős része mindig csodálattal figyeli, ahogyan a nők néha egészen elképesztő dolgokat képesek alkotni a körmeikre. De amit most megmutatunk, olyat még a legdivatosabb hölgyek közül sem sokan láttak.

0 Tovább

Íme, Abramovics új csodapalotája!

A Chelsea orosz tulajdonosa London legexkluzívabb környékére, Diana hercegnő egykori otthona közelébe költözött, csekély 90 millió fontot (27,5 milliárd forintot) fizetve a 15 hálószobás ingatlanért.

0 Tovább

Lessen be a legendás luxushotelbe!

Alighanem a világ egyik legszebb szállodája a 76 év után nemrég újra megnyitott londoni St Pancras Renaissance Hotel. Az épületet eredeti pompájában állították vissza, aligha túlzás azt állítani: pompás munkát végeztek. Íme, a luxushotelek újabb gyöngyszeme!

0 Tovább

Megoldódott a csodalakás rejtélye

A napokban foglalkoztunk minden idők legdrágább angliai lakásával, amelyért a vevő 135,4 millió fontot fizetett, majd még rákölt(ött) 60 milliót. Most kiderült, ki a vevő, és kik a szomszédai.

0 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek