Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idióta szülők

A szülő-gyermek kapcsolat nem mindig zökkenőmentes, és sokszor meglepő fordulatokat tartogat. Az itt következő képek azonban azt bizonyítják, hogy a szülői idiotizmusnak (mert erre nincs jobb szó) valószínűleg nincsen határa.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Tüntessük el a tévéket!

Európa-szerte egyre több a túlsúlyos gyerek, ezért szakemberek azt javasolják, a szülők tüntessék el a tévékészülékeket a gyerekszobákból, így is harcolva az elhízás ellen.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Apák és fiúk: merre tovább?

Egy brit felmérés szerint egy apa átlagosan 56 percet tölt a fiával naponta, de 18 százalékuk még egy negyedórát sem. Szomorú.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Sokkoló képek cigiző gyerekekről

Egy belga fotós 15, meglehetősen felkavaró képet készített cigarettázó gyerekekről. Frieke Janssens úgy érezte, a fotók "szürreális hatást" keltenek majd a nézőkben. Mit mondjunk: igaza lett...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Egy katasztrófa receptje

Végy két kisfiút, egy zacskó lisztet és hagyd őket magukra. Majd amikor pár perc múlva visszatérsz, ne ismerj rá a saját nappalidra. Kisgyermekes szülők, figyelem! Tanulságos videó következik.

0 Tovább

Egy morbid ajánlat

Egészen sajátos módját találták ki a születésszabályozásnak egy indiai államban, ahol azok, akik önként lemondanak a gyermekvállalásról, különböző értékes ajándékot kapnak.


0 Tovább

Felfoghatatlan, de megelőzhető tragédiák

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy azért halnak meg kisgyerekek, mert szüleik a tűző napon az autóban felejtik őket. A helyzet annyira kezd súlyos lenni, hogy Amerikában már kampány is indult a megelőzésre.

6 Tovább

A gyereknevelés hízlal

A kisgyermeket nevelő szülők kövérebbek és több kalóriát, cukros üdítőt és zsíros ételt fogyasztanak, mint gyermektelen kortársaik. Ráadásul kevesebb idejük marad a sportolásra is.

0 Tovább

A lefektetés kálváriája

Mi az, ami nehezebb, mint munkába jutni egy dugókkal teli napon? Vagy mint jókedvűnek lenni egy esős reggelen? Elgondolkodtató adatok következnek.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek