Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A luxus fellegvárában

Miközben az európai gazdaság recseg-ropog és Amerika is volt már jobb formában, Kínában szárnyal a luxuscikkek iránti kereslet.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Lesse meg a kommunista luxust!

A jelek szerint Észak-Korea is nyitni kíván a turizmus felé, legalábbis erre utal, hogy a kommunista ország luxus pihenőhajót készített. Nézzük meg együtt!

0 Tovább

Luxusbörtönben a norvég tömeggyilkos?

Norvégia egyik legprogresszívabb börtönébe kerülhet a múlt pénteken 76 halottat követelő kettős merényletet elkövető Anders Behring Breivik. A sok szempontból inkább szállodára, mint büntetés-végrehajtási intézményre hasonlító épületben síkképernyős tévé, hűtő és designerbútorokkal felszereltek a cellák. Tárlatvezetés következik.

11 Tovább

Így dőzsöl az elit

Miként másként is lehetne jellemezni egy olyan rendszert, ahol a csúcsvezetés sok millió dolláros tételekben rendeli meg a legdrágább luxuscikkeket, miközben emberek millió éheznek? A drága vezető pedig repülőn hozatja a gyorséttermi kaját.

19 Tovább

Állati: luxus minden szinten

Minden erőnkkel próbáljuk elkerülni a demagógiát, így inkább csak a tényként közöljük: Los Angeles egyik legmenőbb helyén van egy olyan, házi kedvenceknek kialakított hotel, hogy az ember szája tátva marad. Mondjuk is és mutatjuk is...

2 Tovább

Luxusbörtön: drogok, fegyverek és szex

Képzeljenek el egy börtönt, ahol mindent lehet, csak hazamenni nem: a rabok az udvaron a medence partján iszogatják a whiskyt, szívják a marihuánát és fogadják a bikinis látogatókat. Hogy ilyen börtön nincs? De van és mi mindjárt megmutatjuk!

1 Tovább

Lessen be a legendás luxushotelbe!

Alighanem a világ egyik legszebb szállodája a 76 év után nemrég újra megnyitott londoni St Pancras Renaissance Hotel. Az épületet eredeti pompájában állították vissza, aligha túlzás azt állítani: pompás munkát végeztek. Íme, a luxushotelek újabb gyöngyszeme!

0 Tovább

Biztos út a sikerhez

Régi mondás, hogy a ruha teszi az embert, és egy friss kutatás szerint ebben lehet is valami. Egészen pontosan: nem a ruha, hanem annak márkája, ami embertársaink részéről több segítőkészséget, jobb munkalehetőségeket, azaz végül is több pénzt jelent. Ez van…

0 Tovább

A világ legdrágább órái

A mai posztban ismét Gazdagisztánba látogatunk. Ezúttal a legdrágább órákat próbáljuk meg bemutatni. Belépés csak erős idegzetűeknek, mert olyan órákat és árakat látnak majd, amelyek megtekintése erős élettani hatásokkal járhat. Mi szóltunk!

0 Tovább

Milliárdosok extravagáns partijai

A Kívül tágasabb (lehet, hogy azért, mert köze sincs a gyakorló milliárdosokhoz, és ez frusztrációt okoz, vagy csak mert egyszerűen szeretünk leskelődni) mostanában többször is foglalkozott a dúsgazdagok világával.

Mivel úgy vettük észre, hogy ez a Mélyentiszteltet is igencsak érdekli, ezért folytatjuk jó szokásunkat és ezúttal is górcső alá vesszük a milliárdosok életét, ezúttal azonban olyanokat próbáltunk meg kiválogatni (a Vanity Fair összeállítását alapul véve), akik szívesen szórják a pénzt nagyszabású bulikra.

0 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek