Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy különc milliárdos

Újabb játékszert vett magának a Microsoft társalapítója. A milliárdos Paul Allen ezúttal egy orosz vadászrepülőgéppel bővítette légiflottáját. Az üzletember egyebek mellett drága játékszereiről híres.

0 Tovább

Lessen be New York legdrágább házába!

Manhattan legdivatosabb részén található az a minden földi jóval felszerelt ingatlan, melyet 90 millió dollárért dobott piacra tulajdonosa. Ha el is kel ennyiért, ez lesz minden idők legdrágább New York-i háza.

0 Tovább

A világ legdrágább kutyája

Nagy Folt egy tibeti masztiff. A vörös színű kan kutya áprilisban lesz egy éves, de nem ezért lett világhírű. Hanem azért, mert mióta egyáltalán feljegyzések születnek erről, még soha egyetlen kutyáért sem fizettek ennyit. A kérdés már csak az, megérte-e?

0 Tovább

A sztárok luxusa

Földi halandók számára felfoghatatlan luxuslakokat mutogatunk be mai posztunkban. Lesz köztük 123 szobás palota, magánsziget (Johnny Depp és Mel Gibson is ilyenen piheni ki a fáradalmakat), sziklára épült vár és egyéb nyalánkságok. Öveket becsatolni, nyugtatót bekészíteni - indulunk!

0 Tovább

Itt laknak a szupergazdagok

Ez itt Gazdagisztán, a csúcsmilliárdosok hona, olyan hely, melyről egy átlagember legjobb esetben is csak álmodozhat. Legyen az 120 szobás kastély, vagy saját szigeten található kéjlak, egy dolog közös bennük: a számunkra elképzelhetetlen luxus.

0 Tovább

Egymilliárd dolláros kormányfői csodapalota

Az orosz miniszterelnöknek épített kastélyban van kaszinó, amfiteátrum, több uszoda és toronyóra is. Aranyláncról nem szólnak a hírek.

0 Tovább

Így mulatnak a kínai csúcsgazdagok

Közeleg a kínai újév, és mint a világon mindenhol, minden nagy ünnepen, vannak kiemelkedő, az átlagemberek (mi több: az átlaggazdagok) számára elérhetetlen ajánlatok. Miért éppen Kínában lenne másképp?

0 Tovább
12
»

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek