Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szépség áldozatai – perverz vagy sokkoló?

Egészen különös (és akkor még finoman fogalmaztunk) reklámkampányt indított az egyik nagy kozmetikai világcég egy bolgár lapban. A képek meghökkentőek, sokkolóak, perverzek - ki ki döntse el maga. A képeket mindenesetre csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Az év legbotrányosabb reklámkampánya?

A provokatív brit áruházlánc ismét kitett magáért, de vajon a képek viccesek és jópofák, vagy felháborítóan gusztustalanok? Mi megmutatjuk, Ön eldönti!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Évtizedek fogyókúrái

Noha mostanság csúcsra jár a szépségipar, a mindenkori eszményképnek megfelelő tökéletes alak elérése ősrégi hívószó az emberiségnek (különösen annak szebbik felének). Megmutatjuk, milyen praktikákat ajánlottak a cégek a biztos fogyásra az elmúlt 80 évben.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Szexista reklámok a közelmúltból

Ma már elképzelhetetlen olyan reklámokkal találkozni, mint amilyeneket mai posztunkban bemutatunk, hiszen bármely női jogvédő szervezet azonnal (és teljes joggal) menne a bíróságra. Pedig nem is volt olyan régen, amikor ezek a reklámkampányok zajlottak...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Szexizmus és kokain: hirdetések a múltból

Kokain a fogfájásra. Cigiző orvosok. A kóla, amit nem lehet elég korán elkezdeni... Ma már aligha lenne elképzelhető, hogy bármelyik hirdetés megjelenhessen, de bő fél évszázaddal ezelőtt teljesen természetesek voltak.

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

0 Tovább

Nézegessen betiltott reklámokat!

Nincs könnyű élete a brit reklámszövetségnek, amely az utóbbi időszakban egyre-másra tiltja be a reklámokat, nem csak a tévéből, de az utcai hirdetőtáblákról is. Miért? Nos, a leggyakoribb indok, hogy az adott hirdetés túlságosan erős szexuális töltettel bír.

0 Tovább

Reklámok, melyek megváltoztatták a világot

Sok jó (és még több rossz) reklám van, olyan azonban csak kevés, amely megváltoztatta a világról alkotott képünket. Most hat legendás kampányt ot mutatunk be.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek