Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mesés képek Afrikáról

Gyönyörű kontinens, csodálatosan szép állatokkal - közülük sok faj a kihalás küszöbén. Ezek megmentéséért kezdett kampányba Nick Brandt fotográfus, miként másképp, mint képekkel?! Íme, a legszebbek!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Harmatcseppnyi csodák

Egy hajnalban a harmatcseppek megcsillantak a pitypangon - ez adta az ihletet Sharon Johnstone fotósnak egy káprázatos sorozat elkészítéséhez.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Falu a világ tetején – döbbenetes képek!

Nem nagyon vannak szavak leírni azt a látványt, ami a több mint 2000 méter magasan fekvő nepáli Nagarkot településről nyílik az ember szeme elé. Ezt látni kell!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Állati drámák csodás képekben

Bár leggyakrabban észre sem vesszük (főleg a városban élők), egészen elképesztő drámák zajlanak le az állatvilágban - és néha adódik olyan pillanat, amikor ezeket valaki meg is örökíti. Ilyen képekből válogattunk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Nézze meg a földi mennyországot!

A helyszín Bolívia déli része, 3600 méterrel a tengerszint felett, a látvány pedig túlzás nélkül szemkápráztató, mintha összeérne a föld az éggel. Vigyázat, csodálatos képek következnek!

0 Tovább

Csúcsállatságok - avagy a hét legjobb állatos képei

Eleanor, a mókus két pofára tömi a kukoricát Kanadában, miközben jó pár ezer kilométerrel arrébb, Namíbiában egy leopárd játékból felugrik egy terepjáró tetejére, az ott ülő fotós legnagyobb döbbenetére. Dániában egy jegesmedvekölyök piros labdával szórakoztatja magát. A hét legjobb állatos képei.

0 Tovább

A kószapocok titokzatos világa

Egy brit fotós 9 évig követett egy kószapocok-családot Anglia déli részén. Elképesztő felvételek a kis vízi állat mindennapjairól.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek