Nem nagyon vannak szavak leírni azt a látványt, ami a több mint 2000 méter magasan fekvő nepáli Nagarkot településről nyílik az ember szeme elé. Ezt látni kell!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Szó szerint a lábuk alatt hever a világ (a felhők mindenképpen) – egy alig 3500 lakosú nepáli faluról, Nagarkotról van szó, amely 2195 méter magasan fekszik, káprázatos hegyek között.

Az itt látható képeket egy ukrán fotós, Anton Jankovoj készítette a nepáli fővárostól, Katmandutól alig 30 kilométerre fekvő településen, ahol a lakosok még mindig az évszázadok óta megszokott teraszos földművelésből élnek.

Az év nagy részében Nepálban élek, ez a település a kedvenc helyem, szinte minden szabadidőm itt töltöm” - vallja a fotós és tökéletesen meg tudjuk érteni.

A látvány káprázatos, az ittenieknek teljesen természetes, hogy a felhők fölött élik mindennapjaikat, és a számunkra szemet gyönyörködtető panoráma nekik megszokott kép” - teszi hozzá Anton Jankovoj.

A legtöbbünk úgy éli le az életét, hogy fel-felnéz a felhőkre, míg ők általában lefelé tekintenek. Nekem ez a hely a mennyország” - mondja az ukrán művész, és mi mást is tehetnénk – egyetértünk vele...

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Hol a nők helye?

Chuck Norris véget vet az amerikai elnökválasztásnak

A kislány, aki öregebb, mint az édesanyja

Akiktől rettegnek a szupermarketek

Káprázatos hotelbelsők szédítő mélységekben

Ötévesen intézetbe küldenék a rossz gyerekeket