Egy hajnalban a harmatcseppek megcsillantak a pitypangon – ez adta az ihletet Sharon Johnstone fotósnak egy káprázatos sorozat elkészítéséhez.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

A harmatos fűben sétálni egy nyári hajnalon, egy pillanatra elbámulni azon, ahogyan a harmatcseppek megcsillannak egy virágon – alighanem mindenki életében előfordult már ilyen pillanat.

Sharon Johnstone fotográfus egy ilyen pillanatban határozta el, hogy a maga eszközeivel megörökíti ezeket az apró csodákat – ebből az ötletből született egy csodálatosan szép sorozat, melynek pár darabját most mi is bemutatjuk.

A fotós szerint néha egyetlen pillanat elég és már készül is a kép: „Lehet, hogy egy fűszálon látom meg a tökéletes harmatcseppet, és már fotózom is. Mindig is imádtam a fényképezést. Manapság nagyon kevés időt töltök a művészeti stúdiómban, a legújabb szenvedélyem minden időmet elviszi”.

Akkor vagyok a legboldogabb, amikor négykézláb kúszok-mászok a fűben és egy darab mohán észreveszek egy harmatcseppet a kora reggeli napsütésben” - vall a szenvedélyről, melynek most pár kép erejéig mi is részesei lehetünk.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Jennifer Aniston szerelemről és Brad Pittről

Elképesztő képek a legmagasabb függőhídról

Őrületes rock'n'roll házasságok

Megadnád a jelszavad az állásodért?

A világ emberek nélkül