Nézegettük, nézegettük egy ideig ezeket a képeket, röhögtünk, aztán nagyobb mennyiségben néha kezdett félelmetes is lenni, de egy dolog biztos: ennél elborultabb ötlettel kevéssel találkoztunk eddig.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Tadas Černiauskas gondolt egyet és meghívott több száz (!!) embert egy hagyományosnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető fotózásra. A litván fotós (eredeti szakmája szerint építész) esküvői fényképészként kezdte (ekkor még hobbi és keresetkiegészítés volt), majd egy idő után megnyitotta saját stúdióját.

Lényeg a lényeg, kitalálta, hogy emberek százait fotózza le vilniusi műtermében úgy, hogy közben szinte letépi a fejüket a rájuk irányított levegővel (ismerjük az érzést mindannyian, mondjuk nagy sebességnél kihajolva valamilyen jármű ablakán, amit persze sosem teszünk, ugye, mert veszélyes...).

A projektnek a minimum kétértelmű Blow Job nevet adta (hiába, a reklám...) és nekiállt. A képekhez sok kommentárt nem fűznénk, akinek ennyi nem volt elég, ide kattintva nézegethet még. Jó szórakozást!

A korábbi posztok közül ajánljuk:

42 perc szex http://kivultagasabb.postr.hu/42-perc-szex

Egy Beatles-legenda vége

Egy csodás átalakulás képei

Íme, a tökéletes férfi!

Betiltott képek Csernobilról