Komolyan mondjuk, elgondolkodtató az az őrület, ami kitört Steve Jobs halála óta. Egyes cégek persze dörzsölik a tenyerüket, hiszen hatalmasat kaszálnak a legendás Apple-főnök elhunytán.

Az ilyen cégek egyike a minnesotai St.Croix, amely azokat a garbókat gyártja, melyeket Steve Jobs is előszeretettel viselt. Bár a ruhadarabok ára nem csekély (175 dollár nem mondható kevésnek), mégis, Steve Jobs halálát követően az eladások olyannyira az egekbe szöktek, hogy jelenleg több üzletben is hiánycikk a ruhadarab.

Kíváncsian várjuk, miként lendül túl a vállalat a kihíváson, ugyanis a szerződés szerint a gyártó idén már nem szállít többet belőlük, bár azért motoszkál bennünk egy érzés, hogy valahogy megoldják majd a helyzetet.

Az idén félévszázados márkának 11 államban vannak üzletei, de természetesen interneten is vesznek fel megrendeléseket, így aztán nem csoda, ha az évi 4-5000 garbónyi keretet pillanatok alatt felvásárolták a lelkes Apple-rajongók.

Steve Jobs egyébként évente két tucat fekete garbót vásárolt a cégtől – mondta el az alapító Bernhard Brenner, aki úgy tudja, az Apple néhai vezetője napi rendszerességgel viselte azokat (az biztos, hogy hivatalos rendezvénye, vagy termékbemutatón ritkán lehetett másban látni).

A Steve Jobs halála kapcsán kitört őrületről itt olvashatnak egy nagyon érdekes véleményt.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, ahol itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Ja, és fent vagyunk a Twitter-en is sztárhírekkel, érdekességekkel.