Igazán elismerésre méltó karriert tudhat magáénak Tyra Banks, aki szupermodellből először műsorvezetővé (házigazdaként az America's Next Top Model fűződik a nevéhez), majd sikeres regényíróvá avanzsált.

Első regénye, a Modelland idén jelent meg, és villámgyorsan a New York Times bestseller listájának második helyére katapultált. „Ez egy olyan regény, mellyel a könyvek és a fantázia iránti tiszteletemet szeretném leróni, miközben lehetőséget ad arra is, hogy megmosolyogjam a való életben szerzett tapasztalataimat. Sok olyan szereplő van, akit létező modell ihletett” - nyilatkozta Tyra Banks.

A regény akkora siker (nem vicc!), hogy már komolyan fontolgatják a hollywoodi megfilmesítést és az eladott példányszámokat tekintve (a Barnes & Noble listáján első helyen áll) ez persze nem is meglepő.

Mindez természetesen Tyra Banksnek sem lenne ellenére, aki szíve szerint beszállna a szereplőválogatásba is.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, ahol itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Ja, és fent vagyunk a Twitter-en is sztárhírekkel, érdekességekkel.

Korábbi posztjaink közül ajánljuk:

Nagyot kaszáltak Steve Jobs halálán

Hátborzongató vasútvonalak

Mi lesz veled, tévé?