Finoman szólva is sajátos képek láttak napvilágot a líbiai (ex?-)diktátor egyik menyéről, aki a jelek szerint nem szégyellős típus. 

A 36 éves Hannibal Kadhafi sosem visszafogott életmódjáról volt híres. Számtalan botrányba keveredett, például 2008-ban, amikor őt és feleségét őrizetbe vették Svájcban, ahol szállodai alkalmazottakat bántalmaztak.

A férfi valamiért különösen pikkel a rendőrökre: Franciaországban fegyvert rántott az egyikre, míg Olaszországban tűzoltókészülékkel vert meg egy másikat.

Most a török internetes sajtóban láttak napvilágot érdekes képek a líbiai diktátor fiáról és annak feleségéről, Aline Skafról. Az asszony pózolásai közül egyik másik pornósztárokéra emlékeztet.

Hannibal Kadhafi egyébként saját feleségét sem kímélte, állítólag alaposan megverte, amikor a nő 8 hónapos terhes volt, ráadásul fegyverrel is fenyegette.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, ahol itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Ja, és fent vagyunk a Twitter-en is sztárhírekkel, érdekességekkel.

Korábbi posztjaink közül ajánljuk:

Szupermodellből sikerszerző

Nagyot kaszáltak Steve Jobs halálán

Hátborzongató vasútvonalak