Csak a legdurvább akciófilmekben látni olyan jelenetet, ami az alábbi videón a valóságban megtörtént. A helyszín Brazília, a főszereplők pedig egy lopott elektronikai cikkeket szállító repülőgép és a helyi rendőrség. 

Jövőre Magyarországon forgatja Bruce Willis a Die Hard-sorozat következő filmjét. A legutóbbi részben már egészen szürreális jeleneteket láthattunk, ám néha a valóság legalább olyan izgalmas, mint Hollywood.

Esetünkben a brazil szövetségi rendőrség embereiről van szó, akik az autójukkal állítottak meg egy kisrepülőt és kapták el a bűnözőket.

A csempészek Paraguayba repültek, ott felpakolták a lopott holmit, majd elindultak vissza, Ribeiráo Pretóba. Ott azonban már a szövetségi rendőrök várták őket, akik nem tétováztak és teljes erővel belerohantak a gép szárnyába. Majd kiugrottak a kocsiból és elkapták a bűnözőket.

Az akcióban öt embert tartóztattak le, és lefoglalták az árút is. Az ügy jelentőségét növeli, hogy a gyanú szerint a gépet kábítószer-csempészetre is használták.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, ahol itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Fent vagyunk a Twitter-en is további érdekességekkel.

Ha tetszett a poszt, ajánljuk a következőket is:

A legrövidebb sztárházasságok

Szédítő halálutak

Ettől égnek áll a haja!