Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Románia múltja, Magyarország jövője

Hála istennek egyre többen játszanak velünk, így egyre több a vicces, vagy éppen elgondolkodtató címadás is. Ezúttal Csetnegi László nyert jó sok lájkkal Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Miért akarják a nők jobban a szexet?

Érdekes jelenség, hogy a középkorú, sikeres nők egyre gyakrabban jobban kívánják a szexet, mint férfi partnerük. Vajon miért?

2 Tovább

Bakker, a gázt vajon elzártam?

Mindenki szívét meghódította Garfield (nem vicc, tényleg így hívják), Sziráki Kriszta ellenben a lájkolókat győzte meg címötletével Facebook-oldalunkon. Gratulációk neki, méghozzá jó sok!

0 Tovább

Szeresd a testem, baby!

Sejtettük, hogy lesz némi visszhangja a képnek, és nem is tévedtünk, alapos gyanúnk szerint rekordszámú címötlet érkezett Facebook-oldalunkon. Így aztán Boros Zsolt külön büszke lehet győzelmére, amihez ezúton is gratulálunk!

0 Tovább

Magyar pingvin - narancsszínű, kicsi és bánatos

A játék történetében először döntetlen született, így kénytelenek voltunk mi dönteni. Végül Ládonyiné Katalin ötlete mellett tettük le a voksunkat.

0 Tovább

Gondolkodom, tehát majom

Alaposan beindítottuk a mindenkiben ott lapuló ötletgépet, a megkérdőjelezhetetlen győztes Antal-Tóth Szilvia lett. Az ő címötlete kapta a legtöbb lájkot Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Pussycat

Alaposan beindítottuk a mindenkiben ott lapuló ötletgépet, a megkérdőjelezhetetlen győztes Mak Klári lett. Az ő címötlete kapta a legtöbb lájkot Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Egy nagy család: Buborék

Mai címadó nyertesünk Valicsek Dani, az ő címötlete kapta a legtöbb lájkot Facebook-oldalunkon. (Mi megkapartuk magunkat tőle, és ez dicséret!)

0 Tovább

Duracell Day

Mai címadó nyertesünk Varga Kata, az ő címötlete kapta a legtöbb lájkot Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Ó, Szent Tengeritehén!

Lassan hagyománnyá nemesedő játékunk mai nyertese Mezősy Alíz, az ő címötlete kapta a legtöbb lájkot Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek