Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mick Jagger lesz James Bond?

A 007-es ügynök szerepében a Rolling Stones énekese, John Travoltát Charlton Heston váltja, John Travoltát Charlton Hestonra cserélik - nem, nem őrültünk meg, csupán találtunk pár csodás moziplakátot, melyek a "mi lett volna, ha..." kérdést járják körül.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Egy iszonyatos mészárlás képei

Három óra. Harmincezer áldozat. Harminc tömeggyilkos. Egy brutális tömegmészárlásról szóló videó. A cél a táplálkozás.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A világ, ahogyan még sosem látta

Jason Hawkes gondolt egyet és világ körüli útra indult. Egyetlen célja volt: házakat fotózni a levegőből. Az első hallásra bizarr ötlet csodálatos eredménnyel járt, hiszen olyan szemszögből láthatjuk a világot, mint még sosem. Jöjjenek velünk!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Atomtámadás után - sosem látott képek

Elképesztő erejű képek kerültek elő egy néhai brit katona hagyatékából. Ronald Taylor utászként szolgált a II. világháborúban és 1945-ben azért vezényelték Japánba, hogy segítsen az infrastruktúra újjáépítésében - a többi között Hirosimában és Nagaszakiban.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

7 Tovább

Adománycsaló lett a világsztár?

Nem tanult a korábbi botrányokból Wyclef Jean, aki a jelek szerint továbbra is saját zsebre (is) dolgozik, amikor adományokat gyűjt hazája, Haiti számára. Durván sok millió dolláros tételekről van szó...

0 Tovább

National Pornographic

Hatalmas, már-már epikus méretű összecsapásban nyerte legutóbbi címadó játékunkat Vasali-Csőke Erika a fenti címmel. Játék ma is lesz, játszani pedig Facebook-oldalunkon lehet.

0 Tovább

Hátborzongató metrózás

Idiótából sosincs elég: ezúttal egy férfi gondolta úgy, hogy inkább a metró külsejébe kapaszkodna New Yorkban. Az emberi hülyeség határtalan.


0 Tovább

Vega leszel, ha addig élek is!

Szégyenkezve ismerjük be, hogy kissé elmaradtunk a legutóbbi eredményhirdetéssel, melynek kárvallottja Boros Zsolt, aki meggyőző fölénnyel nyerte címadó játékunkat Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Gyász: meghalt Steve Jobs

Az Apple társalapítója, géniusza, a modern számítástechnika egyik megalkotója 56 éves korában hunyt el - jelentette be vállalata.

0 Tovább

Marha lassan mássz át a falon!

Hála istennek egyre többen játszanak velünk, így egyre több a vicces, vagy éppen elgondolkodtató címadás is. Ezúttal Hadrik-Hajós Angi nyert jó sok lájkkal Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek