Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gőgős Nyúlláb Gedeon

Lassan hagyománnyá nemesedő játékunk mai nyertese Varga Kata, az ő címötlete kapta a legtöbb lájkot Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Mit szósz, milyen az élet?

Lassan hagyománnyá nemesedő játékunk mai nyertese Nagy Nelli, az ő címötlete kapta a legtöbb lájkot Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Egy tanárnő, egy lopott laptop és a szexbotrány

Egy történet, ami annyira hihetetlen, hogy csak igaz lehet (és az is). A szereplők: egy tanárnő, egy lopott laptop és a kettő együttműködéséből létrejött szexbotrány.


0 Tovább

UCB

Nem adjuk fel Facebook-játékunk, melynek lényege, hogy címet várunk az általunk megadott képhez. A mai kép (melynek tegnap óta lehetett címet adni a Facebook-oldalunkon) Egyiptomban készült és több tízezer embert ábrázol imádkozás közben a Ramadán végén. A kép a Tahrir téren készült.

0 Tovább

Féligazság

Folytatódik Facebook-játékunk, melynek lényege, hogy címet várunk az általunk megadott képhez. A mai kép (melynek tegnap óta lehetett címet adni a Facebook-oldalunkon) New York fölött készült az Irene (vagy akinek úgy jobban tetszik: Irán) hurrikán távozása után és egy meglehetősen megtépázott műtárgyat láthatunk rajta.

0 Tovább

Még hogy kesztyűbáb legyek!

Egy ködfoltos párduckölyköt sikerült egészen érdekes pózban lencsevégre kapni az egyik washingtoni állatkertben.

0 Tovább

Frankhiteles 2011

Játék a Kívül tágasabbon! A feladat: címet adni a képnek. Első képünkön egy hiúz látható egy kaktusz tetején. A győztes címet Forrai Gábor adta, de rengeteg jó hozzászólás érkezett Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Ki csipkedi a nők fenekét?

Vajon az oroszok tényleg alkoholisták? A svédek szőkék? A belgák unalmasak? A brazilok mindig buliznak? Nekimegyünk az előítéleteknek.

0 Tovább

A legbotrányosabb címlapok

Ismét a botrányos címlapok korát éljük, a napokban a jobboldali Michele Bachmannról készített Newsweek-fotó kavart botrányt, pár hete pedig szintén az amerikai magazin játszott el azzal a gondolattal, hogy hogyan nézne ki ma Diana hercegnő, ha élne. Ezek kapcsán íme, 10 igazán botrányos címlap az elmúlt bő hat évtizedből!

6 Tovább

Lessen be oda, ahova nem szabad!

A világ egyik legelzártabb országa Észak-Korea, ahová külföldi fotós a legritkább esetben teheti be a lábát. Ha igen, akkor is csak szigorúan ellenőrzött körülmények között. A hétköznapi életet fotózni szinte lehetetlen. Ezért különlegesek ezek a képek.

1 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek