Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szexi modell az új kormányfői fotós - nézze meg!

Hiába, élni tudni kell: az orosz miniszterelnök új hivatalos fotósa az a Jana Lapikova, aki három éve a Miss Moszkva szépségverseny döntőse volt, és nem is titkolja különösebben bájait. Nyilván kiváló fotós is...


4 Tovább

Itt a világvége - vagy mégsem?

A hétvégén már megint elbuktunk egy világvégét, tolhatjuk tovább a biciklit, mást ne mondjunk, itt van rögtön ez a hétfői munka… Nem ez volt persze az első világvége-jóslat (és nem is az utolsó), összeszedtünk egy párat a korábbiak közül.

Sokan sokszor megjósolták már a világvégét, de valahogy eddig még senkinek sem jött be, szóval a Kívül tágasabb lassan kezd szkeptikus lenni. Ma például megint veszünk tartós tejet.

2 Tovább

Microsoft, Twitter, Facebook: közös szégyen

Van valami közös a digitális korszak legnagyobb vállalatainak keletkezéstörténetében. Egy közös fekete folt.

0 Tovább

A kószapocok titokzatos világa

Egy brit fotós 9 évig követett egy kószapocok-családot Anglia déli részén. Elképesztő felvételek a kis vízi állat mindennapjairól.

0 Tovább

Egy egészen elképesztő maffiatörténet

Néha olyan is előfordul, hogy a szervezett bűnözés nem elvesz, hanem ad. Ez történt egy japán városban a földrengés után, ahol egy jakuza csoport az éjszaka leple alatt több kamionnyi segítséget pakolt ki a városháza elé, majd eltűntek a sötétben. Filmbe való igaz történet következik.

0 Tovább

A parkoló elefánt és a túl hangos zene esete

Ki gondolta volna, hogy az Egyesült Államokban az elefánt után is kell parkolási díjat fizetni? Vagy hogy van ország, ahol autó híján a kerékpártól tiltják el a nőket? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Második rész.

1 Tovább

Mire gerjednek a nők?

Uraim, szembe kell nézniük a szomorú ténnyel: nem kellenek már a nőknek a fényes páncélú lovagok. Amire szükségük van, az még csak nem is a túlápolt, metroszexuális férfi, és még csak nem is a csapodár rosszfiú, hanem…

3 Tovább

Mitől indulnak be a férfiak?

Leáldozóban a gondoskodó, házias nők típusának. A férfiak ma már mást akarnak, legalábbis ezt állítják magukról egy friss felmérésben. Vajon Ön, hölgyem, megfelel-e a modern nőideálnak?

4 Tovább

A legdrágább katasztrófák

Miközben mindenki azt találgatja, vajon mennyibe kerül majd a japán (és a világ-) gazdaságnak a cunamival súlyosbított földrengés (a jóslatok 100 milliárd dollár fölötti összegről szólnak), könnyű megfeledkezni arról, hogy hasonló mértékű pusztítások már korábban is voltak, még ha nem is túl sok. Miközben fejet hajtunk az áldozatok előtt, vessünk egy futó pillantást a legekre.

0 Tovább

Ő a japán katasztrófa szuperhőse

Hallottak már Jukio Edanóról? Nem? Pedig ma ő az egyik legnagyobb sztár nem csak Japánban, de az egész világon.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek