Hiába, élni tudni kell: az orosz miniszterelnök új hivatalos fotósa az a Jana Lapikova, aki három éve a Miss Moszkva szépségverseny döntőse volt, és nem is titkolja különösebben bájait. Nyilván kiváló fotós is...


Nem csalás, nem ámítás, Vlagyimir Putyin új hivatalos fotósa a gyönyörű Jana Lapikova. A hír nem csak pletyka, azt megerősítette az orosz kormányfő szóvivője is, aki azt is elárulta, hogy a hölgyet azért alkalmazzák, hogy némileg tehermentesítsék a másik két „udvari” fotóst.

Nem nem alapján választjuk a fotográfusainkat. Ő valóban jó fotós. A modellmúltja nem érdekel minket, végül is nem bűncselekmény” - jelentette ki Dmitrij Peskov. (Mondjuk a 2008-as Miss Moszkva szépségverseny döntőjébe jutni sem bűntény, a magunk részéről utólag is gratulálunk – nem mintha a hölgy rá lenne szorulva...)

Azt már picit nehezebben veszi be a gyomrunk, amikor Putyin szóvivője azt fejtegeti, hogy a kormányfői fotós munkája rémes, mivel a feladat „rabszolgameló”, és az ellentételezés is szerény. (Anyagilag mindenképp.)

A hír meglehetős felzúdulást keltett orosz bloggerkörökben, ám Lapikovát ez a jelek (és az itt megtekinthető fotók tanúsága) szerint ez a legkevésbé sem zavarja és máris munkához látott.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on, ahol az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti.  Jó szórakozást!