Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az ablakon szórta ki a pénzét a milliárdos

Szó szerint: Pavel Durov (az orosz Mark Zuckerberg) papírrepülőt hajtogatott 5000 rubeles (kb 38 ezer forint) bankjegyekből és azokat dobálta ki az ablakon. Majd röhögve végignézte, ahogyan az emberek odalent verekednek a pénzért.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Szex és politika - az első alkalom

A jelenlegi orosz kormányfő stábja mindent bevet az elnökválasztás hajrájában, hogy meggyőzze a szavazókat arról: Vlagyimir Putyin az ő emberük. Például egy meglehetősen ellentmondásos, nagy vihart kiváltó reklámfilmet is...

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

1 Tovább

A szex a végső eszköz?

Azon töprengünk, hogy vajon mekkora bajban van az a párt, amely a szexhez nyúl, hogy eladja magát? Vagy normális dolog ezzel kampányolni? Kínzó kérdések egy közelgő választás kapcsán.

0 Tovább

A „keresztapa” 300 millió dolláros biztonsági hálója

Már a bíróság előtt tart két orosz oligarcha, Borisz Berezovszkij és egykori tanítványa, a Chelsea futballklubot is tulajdonló Roman Abramovics vitája. Utóbbi igen kemény dolgokat vallott volt mentorára.

2 Tovább

Szédítő halálutak

Újabb összeállítással jelentkezünk, ezúttal a legveszélyesebb utakat próbáltuk meg összegyűjteni. Van köztük hágó, a világ egyik legmagasabban futó közútja és a 11 ezer kilométer hosszú transzszibériai út is. Biztonsági öveket becsatolni, indulunk! (És ígérjük, ez lesz az utolsó közhely a posztban.)

0 Tovább

Kémbotrány: szex, oroszok és kiutasítás

A történetben minden van, mi szem-szájnak ingere: orosz kémnő, 40 évvel idősebb brit képviselő, szex... és kiutasítás.

1 Tovább

Mi lesz veled, tévé?

Globális jelenség, hogy egyre nehezebben képes megtartani a fiatal közönséget a televíziózás, amely folyamatosan tért veszít az internettel szemben. Példánk Oroszország, a tapasztalatok viszont alighanem általánosak.

0 Tovább

Kémterror a politikusok ellen

Az orosz titkosszolgálat még a KGB-s időkben kifejlesztett pszichoterrort alkalmaz a nyugati diplomaták, politikusok ellen - állítja egy most megjelent oknyomozó könyv, amely szerint Moszkva már egy héttel a FIFA szavazása előtt (!!) tudta, hogy a nemzetközi szövetség illetékes bizottsága Oroszországnak adná a 2018-as labdarúgó-vébé rendezési jogát.

0 Tovább

Egy elképesztő összeesküvés-elmélet

A történetben van minden, mi szem-szájnak ingere: dúsgazdag oligarcha, állítólagos hasonmások a pártgyűlésen - és a legnagyobb csavar a végén... de ezt csak a posztunk legvégén áruljuk el.

0 Tovább

Emberevő drogok hódítanak

Az Egyesült Államokban utcára kerülő kokain háromnegyedébe kevernek olyan anyagot, amely lassan elkezdi felzabálni az ember húsát. Közben Oroszországban az otthon is előállítható Krokodil okoz borzalmas függőséget és halált. A posztot csak erős idegzetű felnőtteknek ajánljuk!

5 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek