Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ki csipkedi a nők fenekét?

Vajon az oroszok tényleg alkoholisták? A svédek szőkék? A belgák unalmasak? A brazilok mindig buliznak? Nekimegyünk az előítéleteknek.

0 Tovább

Saját temetésén halt meg

Arra gondoltunk, sokkolunk egy kicsit így szombaton, és elmeséljük annak az orosz nőnek a történetét, aki egészen elképesztő körülmények között, a saját gyászszertartásán halt meg.

0 Tovább

Szexi modell az új kormányfői fotós - nézze meg!

Hiába, élni tudni kell: az orosz miniszterelnök új hivatalos fotósa az a Jana Lapikova, aki három éve a Miss Moszkva szépségverseny döntőse volt, és nem is titkolja különösebben bájait. Nyilván kiváló fotós is...


4 Tovább

Gyorshajtás 300 millióért és egyéb furcsaságok

Ki gondolta volna, hogy minden idők legdrágább közlekedési bírságát Hollandiában szabták ki? Vagy hogy a svájciak és a finnek kegyetlenül büntetnek? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Első rész. (Update: Időközben kikerült a második rész is, itt elolvasható!)

6 Tovább

A sör mégsem folyékony kenyér

Ha minden a Kreml terveinek megfelelően megy (és ritkán szokott másképp történni), akkor hamarosan Oroszországban is hivatalossá válik: az eddig élelmiszerként besorolt sör valójában alkohol.

0 Tovább

Egymilliárd dolláros kormányfői csodapalota

Az orosz miniszterelnöknek épített kastélyban van kaszinó, amfiteátrum, több uszoda és toronyóra is. Aranyláncról nem szólnak a hírek.

0 Tovább

Milliárdossal labdáznak a politikusok

Az orosz egykori oligarcha, Mihail Hodorkovszkij sorsa akár a 2012-ben esedékes orosz elnökválasztás kimenetelét is befolyásolhatja.

Bár nem lehet azt állítani, hogy az orosz közvélemény lélegzetvisszafojtva várta volna a Hodorkovszkij-saga újabb fejleményét (nagyjából mindenki meg volt róla győződve, hogy az egykori nagyhatalmú oligarchát, Vlagyimir Putyin ex-elnök, jelenlegi kormányfő személyes ellenségét úgyis bűnösnek mondja ki a bíróság), elemzők szerint mégis nagy lehet a tétje a büntetés mértékének. Lapozás után jönnek a részletek.

0 Tovább
12
»

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek