Arra gondoltunk, sokkolunk egy kicsit így szombaton, és elmeséljük annak az orosz nőnek a történetét, aki egészen elképesztő körülmények között, a saját gyászszertartásán halt meg.

 

A 49 éves Fagilju Mukhamecjanov sajnálatosan fiatalon távozott az élők sorából – legalábbis az oroszországi Kazany orvosai szerint. Az asszonyt annak rendje s módja szerint gyászolták, a férje pedig megszervezte a temetést.

A gyászoló rokonok természetesen siratták az elhunytat, és hangosan imádkoztak azért, hogy a lelke a mennyországba kerüljön. Ekkor az asszony hirtelen magához tért, ám annyira megijedt attól a helyzettől, amiben találta magát, hogy sikoltozni kezdett és szívrohamot kapott.

A szemei rebegni kezdtek. Azonnal kórházba rohantunk vele, de csak 12 perce volt már hátra az intenzív osztályon és elhunyt. Ezúttal örökre” - mesélte a láthatóan sokkolt férfi.

Nagyon dühös vagyok és válaszokat várok. Nem volt halott, amikor azt mondták rá, megmenthették volna az életé” - tette hozzá az 51 éves férj.

A kórház reakcióját szinte felesleges is leírni, de azért rendesek vagyunk velük és megtesszük: „Az ügyet kivizsgáljuk” - jelentette ki a szóvivő.

Van mit...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on, ahol az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti.  Jó szórakozást!

Ha tetszett a poszt, akkor ajánljuk ezeket is:

Brutális cserbenhagyásos gázolás

A leghátborzongatóbb építkezés

A halál ára