Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szexbotrány a börtönben

Hatalmas a balhé Miamiban, miután kiderült, hogy a helyi börtönbe rendszeresen jártak be prostituáltak - ügyvédasszisztensnek álcázva. A lányok nagy részét kifejezetten erre a célra léptették be illegálisan az Egyesült Államokba.

0 Tovább

A karriergyilkos szexbotrány

Nehéz napok járnak Herman Cainre. Mióta az amerikai republikánus politikus megcélozta pártja elnökjelöltségét, azóta egyre-másra látnak napvilágot róla a szaftos pletykák, miközben ő is tesz azért, hogy aláássa saját esélyeit.

0 Tovább

Ezek megőrültek!

A Fekete Péntek különleges nap az amerikai fogyasztói kultúra életében: az üzletek, kereskedők ilyenkor nagyon komoly árengedményeket alkalmaznak, amitől viszont a vásárlók megvadulnak és csapatostul rohanják meg a boltokat (hogy olyat vásároljanak, amire valószínűleg semmi szükségük...).

0 Tovább

Milliárdokért az utcán

Valamivel több mint két hónapja tart a "Foglaljuk el.." mozgalom az Egyesült Államokban, és ezen idő alatt legkevesebb 13 millió dollárjába (mintegy 3 milliárd forintjába) került az érintett 18 nagyváros adófizetőinek. Biztosan örülnek is neki...

Legyél te is Kívül tágasabb-szerző! Csatlakozz a csapathoz, küldj emailt a kivultagasabbKUKAChotmail.com-ra, a többit majd lelevelezzük.

0 Tovább

Ötven fiatal rámolt ki egy kisboltot

A módszer pofonegyszerű: minél több fiatal egyszerre bezúdul egy kisboltba, és fog, amit ér, majd egyszerűen kisétál. A megfélemlített eladó pedig mozdulni sem mer.

2 Tovább

Egy katasztrófa receptje

Végy két kisfiút, egy zacskó lisztet és hagyd őket magukra. Majd amikor pár perc múlva visszatérsz, ne ismerj rá a saját nappalidra. Kisgyermekes szülők, figyelem! Tanulságos videó következik.

0 Tovább

Egy zseniális fricska

Lassan az egész világot (de az Egyesült Államokat biztosan) meghódítja az Occupy-mozgalom, mely a Wall Street "elfoglalásával" kezdődött. Most először találkoztunk olyan hirdetéssel, amely megfricskázza a foglalókat.

0 Tovább

Halálos injekciót adtak be a kórházban

Egészen elképesztő eset történt egy 79 éves férfival, aki gyomorfájdalommal és légzési nehézségekkel ment be a kórházba, ahol tévedésből halálos injekciót adtak be neki. A férfi családja perel.

3 Tovább

Ki nem utálja a politikusokat?

Mi az, ami népszerűtlenebb a többnejűségnél, az olajszennyeződésnél és a kommunizmusnál? Az amerikai kongresszus. Úgyhogy a címben feltett kérdésre elég nehéz válaszolni, mert szinte mindenki.

0 Tovább

Rémisztő politikusi tudatlanság

Az nem nagy újdonság, hogy az amerikai politikusok egy részének fogalma sincs a világpolitikáról. Az olyan szintű tájékozatlanság azonban, amilyet a republikánus elnökjelöltségért harcba szálló Herman Cain egy minapi interjúban elárult, még ebben a mezőnyben is elképesztő.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek