Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szexik, okosak és szemtelenek

Formabontó módon kezdjük a tanulsággal: ha az ember amerikai elnök szeretne lenni, nem árt, ha van egy (vagy több) csinos lánya. Ha ezek a lányoknak humoruk is van, ráadásul előszeretettel használják a közösségi médiát, akkor abból még akár valami jó is kisülhet.

0 Tovább

Borzalmas botrányba bukott bele a sztáredző

Némi hezitálás után kirúgta a Penn State egyetem amerikaifutball-edzőjét. Joe Paterno igazi legendva volt, 46 éve szolgálta a csapatot, ám most segédedzője szexuális molesztálási botránya miatt neki is menni kellett. A döntést spontán szimpátiatüntetés követte.

0 Tovább

Különadó a karácsonyfákra

Nem vicc. Olyannyira nem, hogy már be is jelentették, aztán órákkal később, a hatalmas felháborodás láttán bejelentették, hogy lesz, de nem az idei évtől.

0 Tovább

Milliárdokért várakozunk a szerelőkre

Aligha él ember ebben az országban, aki ne dühöngött volna amiatt, hogy órákat kellett otthon várnia valamilyen szakemberre. Talán meglepő, de ez az Egyesült Államokban sincsen másképp, ott viszont most ki is számolták, mennyibe kerül ez a gazdaságnak. Az eredmény sokkoló.

5 Tovább

Húsz év börtönben ártatlanul

A legtöbb elítélt ártatlanul ül, legalábbis ha hinni lehet maguknak az érintetteknek - ez akkora közhely, hogy már senki oda sem figyel. Néha azonban az élet csavar egy nagyot, és kiderül: mégis vannak, akik tényleg ártatlanul sínylődnek. Egy ilyen történet következik.

3 Tovább

Durvuló vita az abortuszról

Mississippi konzervatív kormányzója elszánt ellensége a terhesség-megszakításnak. Így aztán nem kissé kínos, hogy kampányát két olyan gyógyszergyár is támogatta, amelyek abortusztablettákat gyártanak. A történetben ráadásul van még egy plusz csavar is.

0 Tovább

Legyen-e halálbüntetés?

Egy borzalmas hármas gyilkosság nyomán ismét fellángolt a vita a halálbüntetés körül az Egyesült Államokban. Vigyázat, felnőtt tartalom!

8 Tovább

Élő adásban sztrájkolt a műsorvezető

Elege lett az egyik legnagyobb amerikai celebből, ezért nem volt hajlandó kimondani a nevét. Botrány vagy jó ízlés?

0 Tovább

Életét adta a kisbabájáért

Stacie Crimm meghozta a legnagyobb áldozatot, amit anya meghozta gyermekéért: az életét adta érte. A 41 éves nő inkább a rákot és a halált választotta, csak megszülhesse kisbabáját.

26 Tovább

Döbbenet, de igaz: elloptak egy hidat!

Nekünk, magyaroknak nehéz újat mondani, ha a kreatív eltulajdonítás különböző módozatairól kerül szó, de azért az nem akármi, hogy két amerikai egyszerűen fogta és ellopott egy egész hidat.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek