Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A "Rémes Tízes"

Vajon mi a közös a cukros üdítőben, az etanolos üzemanyagban és a törvényhozás vonzáskörzetében működő lobbicsoportokban? Mindannyian azzal állnak összefüggésben, amit nap nap után magunkhoz veszünk.

0 Tovább

Hátborzongató metrózás

Idiótából sosincs elég: ezúttal egy férfi gondolta úgy, hogy inkább a metró külsejébe kapaszkodna New Yorkban. Az emberi hülyeség határtalan.


0 Tovább

Legyen-e pornó a börtönökben?

A kérdésre egyértelműen igennel válaszolnak azok a connecticuti foglyok, akik levélben tiltakoznak az ellen a szerintük tisztességtelen döntés ellen, amely kitiltotta a pornográfiát az amerikai állam börtöneiből.

3 Tovább

Hátborzongató vasútvonalak

A következő vasútvonalak valamiért mind hátborzongatóak. Vagy azért, mert olyan helyen mennek, amelynél egy átlagember szemét behunyva imádkozik, vagy azért, mert a statisztikák szerint inkább mészárszékről, mint vasútvonalról van szó. Vágjunk is bele!

1 Tovább

Botrány egy leszbikus csók miatt

A balhé azután tört ki, hogy Leisha Hailey színésznőt leszállították egy amerikai repülőjáratról, amiért nyilvánosan megcsókolta barátnőjét. A légitársaság szerint a felháborodott utasok tiltakoztak.

3 Tovább

Leánykérés élő adásban

Komoly összeesküvés előzte meg a leánykérést, amiben benne volt a dél-dakotai KDLT tévé szinte teljes hírstábja. Videó. Meghatottság.

0 Tovább

Agyonlőtte magát a kétéves kisfiú

A kétéves kisfiú az amerikai Marylandben játszott a fegyverrel, amikor az elsült. Hiába szállították mentőhelikopterrel kórházba, már nem tudták megmenteni az életét.

10 Tovább

Egy legenda vége

Bezár New York egyik kultikus helye: Ray pizzériája több, mint egy egyszerű étterem, igazi legenda, ahová olyan vendégek tértek be rendszeresen, mint Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio vagy Mark Wahlberg.

0 Tovább

Egy félreismert sztár

Ha kimondjuk Ashton Kutcher nevét, a legtöbb embernek a legjobb esetben is nem túl színvonalas amerikai filmek jutnak az eszébe, és persze a felesége, Demi Moore. Pedig az amerikai fiatalembernek van egy másik, kevéssé közismert élete is.

1 Tovább

Válság mossa a Milliárdosok Tengerpartját

A jelek szerint a malibui tengerpartot is elérte a válság, pedig ott olyan milliárdosok tengetik napjaikat (vagy legalábbis azok egy részét), mint Paul Allen, Larry Ellison vagy David Geffen.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek