Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Korrupcióval terjeszkedett a hipermarketlánc?

A világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi láncát, az amerikai Walmartot azzal vádolják, hogy 24 millió dollárnyi kenőpénzt használt fel a mexikói terjeszkedéshez. A tét nagy.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Egy egész osztályt vetkőztettek meztelenre

Hatalmas botrány tört ki Mexikóban, ahol kiderült, hogy egy iskolában egy teljes hatodikos osztályt levetkőztettek a tanárok.

1 Tovább

Ki csipkedi a nők fenekét?

Vajon az oroszok tényleg alkoholisták? A svédek szőkék? A belgák unalmasak? A brazilok mindig buliznak? Nekimegyünk az előítéleteknek.

0 Tovább

Íme, a csodálatos kristálybarlang

Talán nem túlzás azt állítani, a földkerekség egyik legcsodálatosabb barlangja található a mexikói Chihuahua városának Naica nevű bányájában. A káprázatos természeti tüneményt tíz éve fedezték fel.

1 Tovább

Milliárdos titánok harca

Az egyik a világ leggazdagabb embere, de nem elégszik meg ezzel, összetörné a másikat. A másik szemet vetett a leggazdagabb monopóliumára. A harc epikus, kimenetele sok kérdésre választ adhat.

0 Tovább

A világ leggazdagabb emberének titkai

A mexikói Carlos Slim 53,5 milliárd dolláros vagyonával a világ leggazdagabb embere. Vessünk közösen egy pillantást hétköznapjaira, otthonára és életfilozófiájára!

1 Tovább

Maffiacélpont: kokain helyett szépségkirálynők

A mexikói drogbárók a jelek szerint nem csupán kokaint importálnak az Andokból, hanem szépségkirálynőket és modelleket is - barátnőnek.

4 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek