Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Íme, a világ legkisebb autója!

Akár a liftbe is befér a világ legkisebb autója, amelyből hamarosan megkezdődik a sorozatgyártás. Őszinte érdeklődéssel várjuk, vajon sikerül-e betörnie a piacra, vagy megmarad érdekes kezdeményezésnek.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Húsvéti képekkel a világ körül

Húsvét hétfőn mi másról is szólhatna a blog, mint arról, miként ünnepelnek a világ különböző tájain. Úgyhogy útnak indulunk, eljutunk Európán kívül az Egyesült Államokba, Afrikába és Ausztráliába is. Sok érdekesség vár, jöjjenek velünk!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Nézegessen uralkodói jachtokat!

Miközben Nagy-Britannia azon vitázik, kapjon-e egy új jachtot II. Erzsébet megkoronázásának gyémántjubileumára (a javaslatot az oktatási államtitkár tette, a válasz alighanem elutasító lesz), gondoltuk, körbenézünk kicsit az uralkodói jachtok között. Szemkápráztató utazásra invitáljuk Önöket!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Adománycsaló lett a világsztár?

Nem tanult a korábbi botrányokból Wyclef Jean, aki a jelek szerint továbbra is saját zsebre (is) dolgozik, amikor adományokat gyűjt hazája, Haiti számára. Durván sok millió dolláros tételekről van szó...

0 Tovább

A „keresztapa” 300 millió dolláros biztonsági hálója

Már a bíróság előtt tart két orosz oligarcha, Borisz Berezovszkij és egykori tanítványa, a Chelsea futballklubot is tulajdonló Roman Abramovics vitája. Utóbbi igen kemény dolgokat vallott volt mentorára.

2 Tovább

Ettől égnek áll a haja!

A héten egyszer már megnéztünk magunknak pár hátborzongató útszakaszt a világból (ide kattintva lehet elolvasni, mit mondjunk, érdemes!), most folytatjuk a kalandozásokat. Célországaink között olyanok szerepelnek, mint Tajvan, India vagy éppen Románia. Induljunk is!

0 Tovább

Íme, Abramovics új csodapalotája!

A Chelsea orosz tulajdonosa London legexkluzívabb környékére, Diana hercegnő egykori otthona közelébe költözött, csekély 90 millió fontot (27,5 milliárd forintot) fizetve a 15 hálószobás ingatlanért.

0 Tovább

Íme, a 3 milliárd fontos csodajacht

Minden idők legdrágább jachtját egy malajziai üzletember rendelte meg. A 3 milliárd fontos árban 1 tonna (!!!) arany és platina is benne foglaltatik.

4 Tovább

Milliárdosok extravagáns partijai

A Kívül tágasabb (lehet, hogy azért, mert köze sincs a gyakorló milliárdosokhoz, és ez frusztrációt okoz, vagy csak mert egyszerűen szeretünk leskelődni) mostanában többször is foglalkozott a dúsgazdagok világával.

Mivel úgy vettük észre, hogy ez a Mélyentiszteltet is igencsak érdekli, ezért folytatjuk jó szokásunkat és ezúttal is górcső alá vesszük a milliárdosok életét, ezúttal azonban olyanokat próbáltunk meg kiválogatni (a Vanity Fair összeállítását alapul véve), akik szívesen szórják a pénzt nagyszabású bulikra.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek