Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nők döntenek a nyaralásról?

A férfiak szeretik azt hinni, hogy a fontosabb dolgokban ők döntenek, a nők pedig tudják, hogy ez nem igaz. Egy felmérés szerint a nőknek van igazuk - legalábbis a nyaralás kapcsán...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

8 Tovább

Ön dönt: tökéletes test vagy szex?

Nyakunkon a nyár, ami a legtöbb, kevésbé szerencsés, vagy kitartó ember esetében a sok öröm mellett azt is jelenti, hogy lehet aggódni, hogyan nézünk majd ki a strandon.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

10 Tovább

Itt az új nyári őrület, a pihenő fejes

Új divatőrület árasztja el a világ nyugati felét. A talán legtalálóbban "pihenő fejesnek" nevezhető mutatvány célja, hogy az ember úgy vesse magát a medencébe, hogy valamilyen pihenő pózt vesz fel közben. A produkcióról természetesen fénykép is készül.

1 Tovább

Nyaralás előtt: a kegyetlen igazság

Kivel nem fordult még elő, hogy nyaraláskor az olyannyira várt üdülőhelyre vagy szállodába érkezve teljesen más látvány fogadta, mint amit a prospektusban látott? Kevés dühítőbb dolog van annál, mint a várt csendes tengerpart helyett egy zsúfolt, zajos helyre érkezni a pihenés leghalványabb reménye nélkül...

3 Tovább

Utazzon igazán egzotikus helyekre!

Unja már, hogy mindenki ugyanoda jár nyaralni? Szeretne valami váratlan, meglepő döntést hozni? Olyan helyre menne, ahová mások nem járnak? Akkor kattintás után segítünk!

2 Tovább

Brutális hőség nyáron

Nem csak Magyarországon tombol a kánikula, hasonló a helyzet Nagy-Britanniában is, ahol most és a következő napokban melegebb van és lesz, mint Észak-Afrikában, vagy a Földközi-tenger környékén.

Míg Magyarországon azért nem olyan meglepő június elején a nagy meleg, a briteknél az elmúlt tíz évben tapasztalt hőségek ellenére (minden idők legnagyobb melegeit ebben az időszakban mérték) még mindig komoly sokkot okoz egy-egy kánikulai időszak.



1 Tovább

Így vakációzik egy kormányfő

Találós kérdés: melyik az a miniszterelnök, aki fapadossal repül a családjával megünnepelni a felesége születésnapját, a költségeket saját zsebből állja és közepes kategóriájú hotelben száll meg?

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek