Új divatőrület árasztja el a világ nyugati felét. A talán legtalálóbban „pihenő fejesnek” nevezhető mutatvány célja, hogy az ember úgy vesse magát a medencébe, hogy valamilyen pihenő pózt vesz fel közben. A produkcióról természetesen fénykép is készül.

 

Élni és ugrani hagyni” a mottója annak az új hóbortnak, amely egyre nagyobb teret hódít Európában és a tengerentúlon. Természetesen már honlap is készült, melyre nem csak a fényképeket lehet kitenni, hanem tanácsokat is adnak: miként valósíthatjuk meg a legjobb pózokat.

Sokat segít például, ha van honnan rendesen elrugaszkodni, így marad elég idő a megfelelő pozitúra felvételére. A honlap működtetői ugyan mindenkit biztatnak az eredetiségre, ám az jól látszik, hogy a legtöbben a „lazán fekszem” pózt választják, egyik kézzel a csípőn, a másikban pedig valamilyen tárgyat (sörösüveget, könyvet, ilyesmiket) szorongatva.

Szóval lehet próbálgatni és ha szóltok a Facebookon vagy elkülditek a fényképet a kivultagasabb(kukac)hotmail.com-ra, akkor rendezünk belőle itt egy kis minikiállítást.

Jó nyaralást!

Csatlakozz hozzánk és barátainkhoz a Facebook-on, ahol az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti. Jó szórakozást!

Ha tetszett ez a poszt, ajánljuk az alábbiakat is:

Zseniális képek Photoshop nélkül

Szédítő mélységek, káprázatos építmények