Másfél éven át tartott John F. Kennedy néhai amerikai elnök viszonya egy gyakornoklánnyal - állítja a ma már 69 éves érintett egy új könyvben, amiből egyéb pikáns részletek is kiderülnek.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

"Volt egyszer egy titok: viszonyom John F. Kennedy elnökkel és a következmények" címmel jelent meg Mimi Alford könyve, melyben az egykori Fehér Házi gyakornok részletesen elmeséli a legendás amerikai elnökkel másfél évig folytatott kapcsolatát.

A viszony kezdetén 19 éves New Jersey-ből származó lány alig négy napja dolgozott gyakornokként a Fehér Ház sajtóirodáján, amikor meghívták úszni az elnöki hivatal uszodájába, ahol a krónikus hátfájással küszködő Kennedy rendszeresen próbálta enyhíteni fájdalmait. (A képen az elnöki pár.)

A lány elég jó benyomást tehetett az elnökre, mert Kennedy legjobb barátja, Dave Powers meghívta egy kis munka utáni koktélpartira. Több ital elfogyasztását követően Kennedy személyesen vezette körbe Mimi Alfordot, miközben a nő leírása szerint "egyre közelebb és közelebb" nyomult hozzá, addig, amíg szinte fölé tornyosult, majd egy ágy felé terelte.

Sokkos állapotban voltam”

"Lassan kigombolta a blúzom legfelső gombját és megérintette a melleim. Aztán benyúlt a lábam közé és elkezdte lehúzni az alsóneműm. Segítettem neki kigombolni a blúzt és hagytam, hogy lecsússzon a vállaimról" - emlékezik vissza a nő, hozzátéve, Kennedy lehúzta a nadrágját, de az ingét magán hagyta, majd megállt, amikor észrevette, hogy a nőt valami zavarja.

Az elnök megkérdezte tőle, hogy csinált-e már ilyet, mire ő kapásból nemmel válaszolt, majd meggondolta magát és azt mondta: "Igen".

Miután megtörtént a dolog, "felhúzta a nadrágját és rám mosolygott", majd megmutatta neki a fürdőszobát és visszament a fogadásra.

"Sokkos állapotban voltam. Ellenben ő nagyon prózai volt, mintha ami történt, a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Hazafelé az visszhangzott a fejemben: már nem vagyok szűz" - írja könyvében Mimi Alford (a képen a viszony idején látható).

Az ellenállás fel sem merült”

A rá következő héten megint együtt úsztak, és bár az elnök "alig vett tudomást a jelenlétéről", végül megint ugyanabban a hálószobában kötöttek ki - ekkor kezdődött valójában a viszonyuk.

"A tény, hogy Amerika leghíresebb és leghatalmasabb emberével vagyok annyira felerősítette az érzéseimet, hogy az ellenállás fel sem merült. Ezért nem mondtam nemet az elnöknek. Ennél jobb válaszom nincs" - vallja az akkor 19 éves nő, aki szerint Kennedy az ágyban "játékos" volt, a szex vele pedig "változatos és jó móka". Mimi Alford (a balra látható kép mostanában készült) szerint sokat fürdőztek és többször együtt töltötték az éjszakát.

A kapcsolatnak persze megvoltak az árnyoldalai is, például sosem csókolóztak, Kennedy pedig sokszor megváratta egy közeli szállodában. A néhai elnök egyik-másik akciója más kérdéseket is felvet, például amikor arra "kényszerítette", hogy a kor egyik népszerű kábítószerét, amyl nitrátot szippantson fel egy Bing Crosby sivatagi birtokán rendezett partin.

Csendben végignézte”

Előfordult olyan is, hogy az elnök megkérte, "viselje gondját" a már fentebb említett Dave Powersnek, aki "kicsit feszültnek tűnt", miközben a Fehér Ház medencéjében úsztak.

"Pontosan tudtam, mit jelent. Tesztelt azzal, hogy orális szexben részesítsem Dave Powerst. Szerintem az elnök nem gondolta, hogy megteszem, és bár szégyellem elárulni, de megtettem... Az elnök csendben nézte" - vallja Mimi Alford.

Az 1962 október kubai rakétaválság idején (az Egyesült Államok és a Szovjetunió alighanem ekkor állt legközelebb a harmadik világháború kirobbanásához), Kennedy állítólag azt mondta neki: "Inkább legyenek a gyerekeim vörösök, mint holtak".

A könyvben szó esik még arról is, hogy volt egy pillanat, amikor a nő azt hitte, várandós az elnök gyerekével, egy másik részben pedig azt meséli el, hogyan keresett nála vigasztalást John F. Kennedy, amikor csecsemőként elhunyt kisfiát, Patrick Bouvier Kennedyt gyászolta.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Minden idők legnagyobb hóviharai

A leghülyébb törvények

Hova tűnik a szex?

A cukor az új cigaretta?

A világ leghidegebb helyei

Akiket nem érdekel a szex