Úgy látszik, ilyen napokat élünk, valamiért célkeresztbe kerültek a légitársaságok. Most éppen az ausztrál Qantas, amely valamiért úgy döntött, hogy a női orgazmusról sugároz filmet a hosszabb utakon.

 

Szóval az ausztrál Qantas vezetői úgy vélték, az SBS tévétársaság „A női orgazmus magyarázata” című dokumentumfilmje tökéletes választás lehet egy-egy hosszabb repülőúton. Az alkotás nem szégyellős, hiszen tele van régi pornójelenetekkel, hangeffektusokkal, sok olyasmivel, aminek nem biztos, hogy minden utas örül. A Qantas szóvivője azzal érvelt, hogy a program az azt vetítő csatorna legnépszerűbb műsora.

A helyzet azért is sajátos, mert a légitársaság járatain minden utas korlátozás nélkül tekintheti meg bármelyik filmet, ami a rajz- és mozifilmek, a koncertek, vagy a TV-sorozatok egyes epizódjai esetében azért ritkán jelent gondot.

Ha valaki nagyon akarja

A szóvivő azt mondja, a fedélzeten ingyenesen kihelyezett műsorismertetőben minden alkotásról részletes leírás található, és azt is külön jelzik, ha adott program nem való gyermekeknek.

Luke Enright azt is hangsúlyozta, hogy külön kérésre a személyzetnek módjában áll elérhetetlenné tenni egyes műsorokat például nem felnőtt mellett ülő gyerekek esetében. Apró probléma: ahhoz, hogy ez kiderüljön, a szülőnek el kell olvasnia az ismertetőt, ami azért (lássuk be, nem túl gyakori).

Nemrég arról írtunk, hogy vizsgálat indult egy hongkongi légitársaságnál, miután az internetre olyan képek kerültek ki, melyek tanúsága szerint a pilótafülkében az egyik légikísérő kegyeiben részesítette az egyik pilótát. További részletek itt.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on, ahol az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti. Jó szórakozást!

Ha tetszett a poszt, olvasd el ezeket is!

Lessen be oda, ahova nem szabad!

Pikáns részletek egy legenda életéből

Röhögjünk együtt a politikusokon!