Tizennégy év házasság Hollywoodban ritkaságnak számít, így talán érdemes megfontolni Sarah Jessica Parker tanácsát, aki ennyi ideje él együtt Matthew Broderickkel.

 

A Szex és New York 46 éves sztárja 14 évvel ezelőtt ment hozzá Matthew Broderickhez és azóta élnek (többé-kevésbé) boldog házasságban. A színésznő most a titkot is elárulta: napi 20 perc „utálat”.

Szerintem ez egészséges, és reális is. Vannak, akiknél elég heti 20 perc, kevésbé szerencsések esetében pedig ez 20 perc óránként” - mondta egy rádióműsorban Sarah Jessica Parker, aki azért gyorsan hozzátette azt is, hogy nem minden nap használja fel ezt a 20 percet: „Sok-sok olyan nap van, ami e 20 perc keserűség nélkül telik el”.

Nagyon keményen dolgozol éveken keresztül a kapcsolatodon és az uralkodó érzés a szerencséé és az elfogadásé – hogyan is viselkedhetnék másképp, ha ilyen szerencsés vagy?” - vázolta a házasságuk mögött álló filozófiát.

Azért mielőtt lucskosra zokognánk a meghatottságtól a zsebkendőnket, gyorsan emlékeztetnénk mindenkit, hogy a háromgyermekes pár (James Wilkie 8, az ikrek, Marion és Tabitha kétévesek) körül sem volt mindig rendben. A pletykalapok előszeretettel csámcsogtak az elmúlt években Matthew Broderick feltételezett félrelépésein.

Csatlakozzon a már több mint háromezer tagot számláló Facebook-csoportunkhoz, mert az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti. Jó szórakozást!

A Kívül tágasabbról ajánljuk:

Válság mossa a Milliárdosok Tengerpartját

Íme, a világ legnagyobb csokija!

Gazdagisztánról ajánljuk

Kristálylaptopok csak ínyenceknek

Elkészült a csodajacht – nézze meg!

Ilyen hotelt még nem látott