Új divat hódít a brit menyasszonyok körében, akik közül egyre többen ajándékozzák meg leendő férjüket szexi fotókkal. (Képek csak felnőtteknek!)

Újabb divathóbort indult útjára: egyre népszerűbbek a hagyományosnak nem igazán nevezhető menyasszonyi képek, melyeken a hölgyek alig semmiben pózolnak a kamera előtt.

Az ötlet a 27 éves fotós, Jodie Howe agyából pattant ki, aki szerint ez ideális ajándék a leendő szerencsés (vagy magukat legalábbis annak érző) férjeknek.

Vannak, akik már a nászútra szánt fehérneműben fotóztatják le magukat, míg mások a menyasszonyi ruha egy rafináltabb változatát választják. Ám akadnak olyanok is, akik tovább mennek és teljesen meztelenre vetkőznek a kamera előtt.

A vállalkozás sikeresnek mondható, hiszen Jodie Howe (lenti képünkön) bevallása szerint forgalma megtízszereződött az elmúlt két évben.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, ahol itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Ja, és fent vagyunk a Twitter-en is sztárhírekkel, érdekességekkel.

Korábbi posztjaink közül ajánljuk:

Szupermodellből sikerszerző

Nagyot kaszáltak Steve Jobs halálán

Hátborzongató vasútvonalak