Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tíz legendás sztárházasság (plusz egy)

Ha Hollywood szóba kerül, aligha a hosszú évtizedeket együtt töltő párok jutnak az ember eszébe. Pedig a 4-5 házastársat elfogyasztó sztárok mellett vannak olyanok is, akik évtizedek óta kitartanak egymás mellett. Hosszú sztárházasságok közül válogattunk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A legrövidebb sztárházasságok

Nyilván mindenki a szívéhez kapott, amikor meghallotta a lesújtó hírt, hogy alig 72 nap felhőtlen boldogság után Kim Kardashian válik. Az amerikai celeb (aki úgy lett híres, hogy tulajdonképpen senki nem tudja, mit is tett érte, ami nem kis eredmény, lássuk be) házasságát két és fél hónapja megpróbálták úgy beállítani, mint Amerika válaszát Vilmos és Katalin esküvőjére - hát nem tartott sokáig...

0 Tovább

Új őrület: a vetkőző menyasszony

Új divat hódít a brit menyasszonyok körében, akik közül egyre többen ajándékozzák meg leendő férjüket szexi fotókkal. (Képek csak felnőtteknek!)

0 Tovább

Miért házasodunk rosszul?

Öt érv, mellyel a nők (és részben a férfiak) elhitetik magukkal, hogy életük párjával készülnek egybekelni, holott a zsigereikben érzik, hogy hibát követnek el.

7 Tovább

A hosszú házasság titka: a napi utálat

Tizennégy év házasság Hollywoodban ritkaságnak számít, így talán érdemes megfontolni Sarah Jessica Parker tanácsát, aki ennyi ideje él együtt Matthew Broderickkel.

1 Tovább

Hogyan fogjunk milliárdos férjet?

Fogadjuk visszafogottan a drága ajándékokat, ne hízelegjünk túlságosan átlátszóan, és nagyon figyeljünk oda, mit és hogyan rendelünk a pincértől. Az első randi sorsdöntő lehet.

Ne kerteljünk: mindig is voltak és mindig is lesznek olyan hölgyek (és férfiak is, ha már itt tartunk), akik esetében a párválasztásnál elsődleges szempont, hogy a kiszemelt partinak legyen pénze. Lehetőleg jó sok. Az sem baj, ha egyenesen milliárdos.

3 Tovább

Igazi hollywoodi csodák

A sztárvilág (és így Hollywood főleg és elsősorban) nem kimondottan a hosszan tartó párkapcsolatokról és házasságokról ismert. Kissé karikírozva: aki már több mint egy éve házas (ugyanazzal a partnerral), az veterán monogámnak számít. Éppen ezért üdítő látni a kivételeket, azaz azokat a párokat, akik hosszú évek (évtizedek) óta együtt vannak a sztárvilág minden őrülete ellenére.

2 Tovább

Engedelmes Feleségek Klubja

Vajon megoldható-e a prostitúció és a válás társadalmi problémája azzal, ha a feleségeket alázatosságra és férjeik igényének kielégítésére neveljük?

8 Tovább

A házasság és a szex: minél később, annál jobb?

Boldogabb és stabilabb párkapcsolatban élnek azok a házastársak, akik csak esküvőjük után kezdtek nemi életet élni - állítják pszichológusok. Ja, és állítólag az ágyban is jobb nekik.

Aligha meglepő, hogy a házasság előtti önmegtartóztatás egyik fellegvárának számító Egyesült Államokban látott napvilágot minap egy tanulmány, mely szerint az átlagosnál boldogabb házasságban élnek azok, akik közös szexuális életükkel megvárták az esküvőt.

1 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek