Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A náci szörny cellájában

A héten volt 50 éve, hogy kivégezték a Holokauszt egyik legfőbb irányítóját, Adolf Eichmannt. Az évforduló alkalmából ismét előkerültek fényképek, melyek bemutatják a náci rezsim egyik vezető alakjának a börtönben töltött mindennapjait.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

6 Tovább

Hol a legmagasabbak az adók?

Mindenkinek fáj, amikor a fizetéséből levonják a személyi jövedelemadót, és borzasztóan igazságtalannak érzi a dolgot. De vajon hol a legmagasabb az szja a munkavállalókat érintő elvonás, kik dühönghetnek a legjogosabban? Megmondjuk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

10 Tovább

Hitler amerikai világközpontja

Ha a németek nyerik a II. világháborút, Hitler Los Angelesbe költözik és Hollywood szomszédságából uralkodik a világon. Olyan, mint egy rossz második vonalbeli film, nem? Pedig voltak ilyen tervek, sőt megépült a központ is. Most megmutatjuk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

27 Tovább

Falu akciósan eladó!

Egy teljes francia falu eladó - 19 épület, úszómedence, teniszpályák, egyszóval minden, ami egy faluban kell. Ráadásul úgyszólván fillérekért, körülbelül 94 millió forintnyi euróért.

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

1 Tovább

Álomotthonból rémálom

Hatalmas pénzügyi bukásnak tűnik az a befektetés, melybe olyan sztárok, mint Simon Cowell és Andrew Lloyd Webber öltek milliókat Barbadoson.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Túl szexi volt a gimnazistalány

Meglehetős botrány tört ki az amerikai Coloradóban, ahol az egyik gimnázium végzőseinek évkönyvéből kivetették egy diáklány fényképét, mert túl szexisnek találták.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

27 Tovább

Aki megmentette a négyéves Hitlert

Egy négyéves gyerek beleesik a jeges folyóba. Megpróbálja kimenteni? Persze. És ha 30 évvel később kiderül, hogy a világtörténelem egyik legkegyetlenebb gonosztevője volt, mit gondol majd? Helyesen cselekedett? A kérdések számunkra teoretikusak, de élt egy pap, akinek ezekkel meg kellett birkóznia...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Csúnya botrány: fény derült a politikus titkos életére

Minimum kínos helyzetbe keveredett az az amerikai politikus, akiről kiderült, hogy - miközben hivatalosan vadul ellenzi az azonos neműek együttélését - Új-Zélandon titokban spermadonorként működik közre leszbikus párok gyerekvállalásában.

2 Tovább

Hol kezdődik a gazdagság?

A kérdés szinte megválaszolhatatlan, annyi mindentől függ. New York vezetése most mégis meghatározta: úgy gondolták, évi 2 millió dollár jövedelem fölött jöhet az extraadó.

0 Tovább

Adománycsaló lett a világsztár?

Nem tanult a korábbi botrányokból Wyclef Jean, aki a jelek szerint továbbra is saját zsebre (is) dolgozik, amikor adományokat gyűjt hazája, Haiti számára. Durván sok millió dolláros tételekről van szó...

0 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek