Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csodás fotók az éjszakai Földről

A fényszennyezés ellen, és az éjszakai égbolt egyetemessége mellett akart síkra szállni az a kezdeményezés, melynek keretében nemzetközi fotópályázatot hirdettek. Íme, egy szubjektív válogatás a legjobbakból!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Betiltják a meztelen takarítást?

Érthető módon meglehetős felzúdulást váltott ki egy kis amerikai cég, mely sajátosan értelmezve a takarítást, alsóneműben és meztelenül is vállalja a rendrakást. Mindezt Texasban, ahol ezért nem feltétlenül rajonganak a hatóságok.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Kirúgdosták a narancsosokat

Egészen érdekes történetünk van mára, ami sok mindent elárul arról, milyen is lehet munkavállalónak lenni az Egyesült Államokban (is...).

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Hitler amerikai világközpontja

Ha a németek nyerik a II. világháborút, Hitler Los Angelesbe költözik és Hollywood szomszédságából uralkodik a világon. Olyan, mint egy rossz második vonalbeli film, nem? Pedig voltak ilyen tervek, sőt megépült a központ is. Most megmutatjuk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

27 Tovább

Sokkoló javaslat újszülöttek megölésére

Egy ausztrál, de Oxfordban is dolgozó egyetemi tanár szerint az újszülöttek meggyilkolása semmiben sem különbözik az abortusztól, hiszen a pár napos babák "nem személyiségek".

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

42 Tovább

Atomtámadás után - sosem látott képek

Elképesztő erejű képek kerültek elő egy néhai brit katona hagyatékából. Ronald Taylor utászként szolgált a II. világháborúban és 1945-ben azért vezényelték Japánba, hogy segítsen az infrastruktúra újjáépítésében - a többi között Hirosimában és Nagaszakiban.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

7 Tovább

Life 75: szexi színésznők és háborúk

Idén (lenne) 75 éves a képes magazinok etalonja, a Life. Ebből az alkalomból a szerkesztők kiválogatták 75 kedvenc címlapfotójukat.

0 Tovább

A „keresztapa” 300 millió dolláros biztonsági hálója

Már a bíróság előtt tart két orosz oligarcha, Borisz Berezovszkij és egykori tanítványa, a Chelsea futballklubot is tulajdonló Roman Abramovics vitája. Utóbbi igen kemény dolgokat vallott volt mentorára.

2 Tovább

Durvuló vita az abortuszról

Mississippi konzervatív kormányzója elszánt ellensége a terhesség-megszakításnak. Így aztán nem kissé kínos, hogy kampányát két olyan gyógyszergyár is támogatta, amelyek abortusztablettákat gyártanak. A történetben ráadásul van még egy plusz csavar is.

0 Tovább

A legkülönlegesebb parkolóházak

A parkolóház parkolóház, sok autó férjen el benne és kész - ez az átlagember (és bár semmilyen reprezentatív felmérésünk sincs, csak benyomásunk, ez alapján azt mondjuk, nem ritkán az építészek) véleménye. Mint minden sommás vélemény, így persze ez sem igaz, amire gyönyörű (néha meghökkentő) példákat hozunk az alábbiakban.

0 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek