Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb hotel, újabb nagymenő, újabb szexuális zaklatás

A Nemzetközi Valutaalap volt vezetője után újabb bankembert vádolnak szexuális zaklatással. A gyanúsított az egyiptomi Bank of Alexandria volt elnöke.

Még éppen csak kezd csitulni a Dominique Strauss-Kahn körüli botrány (az IMF akkor még hivatalban lévő vezetője a vád szerint az egyik manhattani luxushotel alkalmazottjával erőszakoskodott), itt a következő.

0 Tovább

Hogyan dobjuk fel a szexuális életünk?

Ha az amerikai módit követjük, akkor a technika segítségével. A tengerentúl egyre többen küldenek magukról meztelen képet, esetleg filmet. Másrészt minden hetedik férfi és nő telefonált már szex közben.

0 Tovább

A legnagyobb politikusi szexbotrányok

A hétvégén egy szobalány tanúvallomása nyomán a New York-i ügyészség vádat emelt Dominique Strauss-Kahn ellen. A Nemzetközi Valutaalap francia elnöke állítólag meztelenül kergette lakosztályában, majd a fürdőszobában orális szexre kényszerítette az egyik manhattani szálloda szobalányát. A vezér tagad. Az ügy kapcsán megpróbáltuk összeszedni minden idők tíz legnagyobb politikusi szexbotrányát. Vigyázat, a sorrend önkényes!

1 Tovább

Meglepő szexstatisztikák

Tudta Ön, hogy minden nyolcadik házaspár külön alszik? Esetleg azt, hogy az egyetemisták kétharmada feküdt már le csak úgy, barátilag, így kerülve a szerelemből adódó komplikációkat?

0 Tovább

Szexbotrány az osztálykiránduláson

Két férfit letartóztattak, amiért szexuálisan zaklatták a felügyeletükre bízott lányokat egy külföldi osztálykiránduláson. Az egyik ráadásul az iskola egyik vezetője is volt. Most mindketten előzetesben várják az ítéletet.

1 Tovább

Hatalmas botrány lett a szexi fotókból

Egy forró éjszaka utóhatásai avagy tanulságos történet arról, mi történik, ha túlságosan eleresztjük magunkat. Megszégyenülés, elbocsátások, összeveszés - egy elgondolkodtató történet következményei.

0 Tovább

Szomorú nők a szex után

Minden tizedik nő rendszeresen érzi a szexuális együttlét után fellépő melankóliát, és minden harmadik legalább egyszer járt már így életében. Az egyelőre nem világos, hogy a jelenséget mi okozza.

0 Tovább

Valódi szex a kultuszfilmben?

Közel 40 évet kellett várni a filmtörténet egyik legkínzóbb kérdésének megválaszolására: vajon valóságos volt-e a szexjelenet Julie Christie és Donald Sutherland között az 1973-mas Ne nézz vissza! című filmben?

0 Tovább

A szex Rubik-kockája

A felsőoktatásról rengeteg legenda terjeng, ezek közül meglehetősen sok a szexuális kísérletezéseket érinti. Vajon igaz-e az, hogy az egyetemista lányok szívesen próbálkoznak egymás között, vagy ez is csak egyike a városi mítoszoknak? Egy felmérés most választ ad a kérdésre.

0 Tovább

Szex, korrupció, politika

Igaz történet a velejéig korrupt politikusról, aki fennhangon ellenzi a melegek házasságát, miközben maga egy férfival él együtt. A teljesség kedvéért pedig egy kis maffiaszál is befigyel.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek