Ha az amerikai módit követjük, akkor a technika segítségével. A tengerentúl egyre többen küldenek magukról meztelen képet, esetleg filmet. Másrészt minden hetedik férfi és nő telefonált már szex közben.

Egyre nagyobb divat az Egyesült Államokban a technika segítségével megpróbálni kicsit felturbózni a szexuális életet – legalábbis ez derül ki a Playboy által megrendelt legfrissebb felmérésből.

Az eredmények szerint nagyjából minden negyedik férfiról (27 százalék) és nőről (23 százalék) készült már meztelen fotó vagy videó és meglepően magas (15 és 9 százalék) azok aránya, akik szex közben filmezték le magukat.

Meglehetősen elterjedt a sexms (azaz a szexuális tartalmú sms) is, a megkérdezett felnőttek 16 százaléka vallotta be, hogy használta már ilyen célra a telefonját.

A randioldalak veszélyei

Hölgyeim, figyelem! Saját bevallásuk szerint minden harmadik férfi használt már randioldalt miközben még kapcsolata volt (a nők valamivel hűségesebbek ezen a téren – vagy csak kevésbé vallják be -, közülük csak 23 százalék követett már el ilyesmit). Mondjuk így aztán nem nagy meglepetés, hogy a párok gyanakvók: a férfiak 41, a nők 47 százaléka gyanakszik arra, hogy a partnere megcsalja.

Mi a helyzet az ágyban? Nos, a dolgok néha meglehetősen lagymatagon zajlanak a megkérdezettek szerint, legalábbis annál a 17 (férfiak) illetve 15 (nők) százaléknál biztosan, akik elismerték, hogy felveszik a telefont szex közben.

Betegség nem akadály

A dolgok felpörgetésére pedig a jelek szerint az egyik leginkább elterjedt módszer a pornó. A férfiak közel fele (44 százalék), míg a nők harmada (36 százalék) vallotta be, hogy nézett már felnőtt filmet miközben partnerével éppen szexuális életet élt.

Azért az elgondolkoztató, hogy minden negyedik amerikai férfi és minden ötödik nő azt mondta: őt nem érdeklik a szexuális úton terjedő betegségek, nem is védekezik ellene, hanem „reméli a legjobbat”.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on, ahol az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti.  Jó szórakozást!