Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szexbotrány a börtönben

Hatalmas a balhé Miamiban, miután kiderült, hogy a helyi börtönbe rendszeresen jártak be prostituáltak - ügyvédasszisztensnek álcázva. A lányok nagy részét kifejezetten erre a célra léptették be illegálisan az Egyesült Államokba.

0 Tovább

A karriergyilkos szexbotrány

Nehéz napok járnak Herman Cainre. Mióta az amerikai republikánus politikus megcélozta pártja elnökjelöltségét, azóta egyre-másra látnak napvilágot róla a szaftos pletykák, miközben ő is tesz azért, hogy aláássa saját esélyeit.

0 Tovább

Nézegessen betiltott reklámokat!

Nincs könnyű élete a brit reklámszövetségnek, amely az utóbbi időszakban egyre-másra tiltja be a reklámokat, nem csak a tévéből, de az utcai hirdetőtáblákról is. Miért? Nos, a leggyakoribb indok, hogy az adott hirdetés túlságosan erős szexuális töltettel bír.

0 Tovább

Borzalmas botrányba bukott bele a sztáredző

Némi hezitálás után kirúgta a Penn State egyetem amerikaifutball-edzőjét. Joe Paterno igazi legendva volt, 46 éve szolgálta a csapatot, ám most segédedzője szexuális molesztálási botránya miatt neki is menni kellett. A döntést spontán szimpátiatüntetés követte.

0 Tovább

Botrányos képek a Kadhafi-családban

Finoman szólva is sajátos képek láttak napvilágot a líbiai (ex?-)diktátor egyik menyéről, aki a jelek szerint nem szégyellős típus.

1 Tovább

Miért akarják a nők jobban a szexet?

Érdekes jelenség, hogy a középkorú, sikeres nők egyre gyakrabban jobban kívánják a szexet, mint férfi partnerük. Vajon miért?

2 Tovább

Egy tanárnő, egy lopott laptop és a szexbotrány

Egy történet, ami annyira hihetetlen, hogy csak igaz lehet (és az is). A szereplők: egy tanárnő, egy lopott laptop és a kettő együttműködéséből létrejött szexbotrány.


0 Tovább

Orgazmus a fedélzeten

Úgy látszik, ilyen napokat élünk, valamiért célkeresztbe kerültek a légitársaságok. Most éppen az ausztrál Qantas, amely valamiért úgy döntött, hogy a női orgazmusról sugároz filmet a hosszabb utakon.

0 Tovább

Szexbotrány a repülőgépen

Vizsgálat indult egy hongkongi légitársaságnál, miután az internetre olyan képek kerültek ki, melyek tanúsága szerint a pilótafülkében az egyik légikísérő kegyeiben részesítette az egyik pilótát.

3 Tovább

Rendőrfőnök bukott meg a szextexten

Vírus járhatja be Amerikát, a szextextezés vírusa, mert a demokrata politikus, Anthony Weiner botránya után most a New York államban található Saratoga Springs rendőrfőnöke bukott meg a magáról küldözgetett szexuális tartalmú (khmmmmm) képekkel. Most már feszíti kebelünket a kérdés: mi van veled, Amerika?

Anthony Weiner (botrányáról mindent elolvashat itt) személyében egy demokrata párti politikus indította útjára a jelek szerint viharként terjedő "szexképeket küldözgetek magamról" kezdeményezést, aminek legújabb áldozata Saratoga Springs rendőrfőnöke.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek