Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tom Cruise és a misztikus 33

A sztárvilág Tom Cruise válásától hangos. Az egyik legbefolyásosabb hollywoodi színész immár harmadik feleségétől válik (arról, hogy ez mennyibe kerülhet neki, itt írtunk), és akad egy rendkívül különös egyezés.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A Kennedy-kampány ritka képei

Több mint fél évszázaddal minden idők egyik legszorosabb amerikai elnökválasztása után újabb képek kerültek elő John F. Kennedy 1960-as évéről. A fotók mostanáig kevéssé voltak közismertek, úgyhogy gondoltuk, megmutatjuk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Nem hétköznapi aranyköpések

Egyre rosszabb helyzetbe sodorja magát Mitt Romney. Az amerikai politikus, aki a republikánus elnökjelöltség egyik esélyese, közismert gazdagságáról, és arról is, hogy hiába próbálja, nem nagyon tudja a hétköznapi megnyilvánulásaiban sem eltitkolni. A legérdekesebb beszólásaiból válogattunk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

0 Tovább

Szex és politika - az első alkalom

A jelenlegi orosz kormányfő stábja mindent bevet az elnökválasztás hajrájában, hogy meggyőzze a szavazókat arról: Vlagyimir Putyin az ő emberük. Például egy meglehetősen ellentmondásos, nagy vihart kiváltó reklámfilmet is...

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

1 Tovább

A karriergyilkos szexbotrány

Nehéz napok járnak Herman Cainre. Mióta az amerikai republikánus politikus megcélozta pártja elnökjelöltségét, azóta egyre-másra látnak napvilágot róla a szaftos pletykák, miközben ő is tesz azért, hogy aláássa saját esélyeit.

0 Tovább

„Már nincs bennünk semmi közös”

Az alaphelyzet: kirepültek a gyerekek, a nyugdíj környéki házaspár pedig 30-40 év házasság után hirtelen kettesben marad és kiderül, hogy már nincs mondanivalójuk egymásnak. Így aztán elválnak.

0 Tovább

Rémisztő politikusi tudatlanság

Az nem nagy újdonság, hogy az amerikai politikusok egy részének fogalma sincs a világpolitikáról. Az olyan szintű tájékozatlanság azonban, amilyet a republikánus elnökjelöltségért harcba szálló Herman Cain egy minapi interjúban elárult, még ebben a mezőnyben is elképesztő.

0 Tovább

Szexik, okosak és szemtelenek

Formabontó módon kezdjük a tanulsággal: ha az ember amerikai elnök szeretne lenni, nem árt, ha van egy (vagy több) csinos lánya. Ha ezek a lányoknak humoruk is van, ráadásul előszeretettel használják a közösségi médiát, akkor abból még akár valami jó is kisülhet.

0 Tovább

A szex a végső eszköz?

Azon töprengünk, hogy vajon mekkora bajban van az a párt, amely a szexhez nyúl, hogy eladja magát? Vagy normális dolog ezzel kampányolni? Kínzó kérdések egy közelgő választás kapcsán.

0 Tovább

A legrövidebb sztárházasságok

Nyilván mindenki a szívéhez kapott, amikor meghallotta a lesújtó hírt, hogy alig 72 nap felhőtlen boldogság után Kim Kardashian válik. Az amerikai celeb (aki úgy lett híres, hogy tulajdonképpen senki nem tudja, mit is tett érte, ami nem kis eredmény, lássuk be) házasságát két és fél hónapja megpróbálták úgy beállítani, mint Amerika válaszát Vilmos és Katalin esküvőjére - hát nem tartott sokáig...

0 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek