Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy igazán szexi politikusnő

Sex sells, azaz szexszel némi túlzással mindent el lehet adni - a jelek szerint még a politikát is. Legalábbis ezzel próbálkozik egy lengyel politikusnő. Videó, szerintünk csak felnőtteknek!

0 Tovább

Ismerje meg a titokzatos multimilliomost!

Pár nappal azután, hogy a teljes amerikai média nekiment a republikánus Mitt Romney meglehetősen különös kampánypénzeinek, kiderült, ki volt az egyik titokzatos adományozó. Lerántjuk a leplet.

0 Tovább

Egymillió dollár titokzatos története

Finoman fogalmazva is kényes kérdéseket vet fel annak a cégnek a története, amely alig pár hónappal bejegyzését követően 1 millió dollárt adományozott a republikánus Mitt Romney választási kampányára, majd hirtelen köddé vált. Kampányfinanszírozás amerikai módra, avagy titokzatos adományok nyomában.

0 Tovább

Sztárválások: "Maga volt a pokol"

Újabb botrány tartja lázban az amerikai közvéleményt, legalábbis annak sportszerető részét: válik a Los Angeles Dodgers tulajdonosa és felesége. Felelevenítünk három legendás válást.


1 Tovább

Engedelmes Feleségek Klubja

Vajon megoldható-e a prostitúció és a válás társadalmi problémája azzal, ha a feleségeket alázatosságra és férjeik igényének kielégítésére neveljük?

8 Tovább

Válni tudni kell

Nem nagy öröm, de lassan a nyugati világ egyik legelterjedtebb szabadidős sportja a válás lesz. Az utóbbi évtizedekben ijesztő módon elszaporodtak azok a családok, ahol a szülők nem élnek együtt. Nem is ragoznánk tovább, mindenki ismeri a jelenséget.

Bár az utóbbi években mintha legalábbis megállt volna a romlás (illetve egyes országokban, például Nagy-Britanniában, mintha némi javulás is megfigyelhető lett volna), ettől még a helyzet elkeserítő.

Mindezt azért tartottuk fontosnak leszögezni, hogy előre jelezzük: a következő cikkel nem bátorítani szeretnénk, csupán egy létező társadalmi jelenség egy bizonyos vetületét szeretnénk megvilágítani.

0 Tovább

Az oligarcha és a szerény feleség esete

Csúnyán elfajult az egyik orosz oligarcha válópere, amely már a londoni Fellebbviteli Bíróságon jár. Az elhagyott asszony szerényen megelégedne 10 millió fonttal.

Az 51 éves Borisz Agreszt a maga szerény 700 millió fontos vagyonával az orosz oligarcháknak inkább csak a második vonalába tartozik, ám egy válóper még így is meglehetősen fájdalmas lehet.

0 Tovább
12
»

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek