Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A lefektetés kálváriája

Mi az, ami nehezebb, mint munkába jutni egy dugókkal teli napon? Vagy mint jókedvűnek lenni egy esős reggelen? Elgondolkodtató adatok következnek.

0 Tovább

Kifújta az orrát, börtönbe került

Nem vicc: egy férfi azért került rácsok mögé, mert megpróbálta kifújni az orrát egy metróállomáson. Pechjére éppen arra járt egy rendőr - a történet vége pedig az erősítés megérkezése után a börtön lett.

0 Tovább

Így vakációzik egy kormányfő

Találós kérdés: melyik az a miniszterelnök, aki fapadossal repül a családjával megünnepelni a felesége születésnapját, a költségeket saját zsebből állja és közepes kategóriájú hotelben száll meg?

0 Tovább

Szexbotrány az osztálykiránduláson

Két férfit letartóztattak, amiért szexuálisan zaklatták a felügyeletükre bízott lányokat egy külföldi osztálykiránduláson. Az egyik ráadásul az iskola egyik vezetője is volt. Most mindketten előzetesben várják az ítéletet.

1 Tovább

Ölhet is a munkanélküliség

Drasztikusan növeli az átlagosnál korábbi halálozás veszélyét a munkanélküliség. Leginkább az 50 év fölötti munka nélkül maradó férfiak a veszélyeztetettek. Vigyázni kell a később nehezen levetkőzhető rossz szokások elkerülésére is. Figyelemfelhívás és jó tanácsok!

0 Tovább

A legtöbbet kereső médiamogulok

Nem róluk szólnak a bulvárlapok pletykarovatai, az átlagos moziba járó, tévénéző, újságolvasó jó eséllyel még sosem hallott róluk. Mégis: ők mozgatják a szálakat és közben irdatlan pénzeket zsebelnek be. Ismerjék meg a legtöbbet kereső nagymenőket, a film és a médiavilág legfontosabb embereit!

0 Tovább

Veszélyes Facebook-vírus terjed!

Hétfő óta új spamvírus terjed a közösségi oldal chat-ablakain keresztül. A felhasználót egy vicces Photoshop-kép ígéretével bírják rá a kattintásra.

1 Tovább

Mire használjuk a mobilunk?

Egyre több mindenre, sms-t küldünk, netezünk, fotózunk - és néha még telefonálunk is vele. A mobiltelefon egyre több eszközt helyettesít, ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan változnak a felhasználói szokások is.

0 Tovább

Biztos út a sikerhez

Régi mondás, hogy a ruha teszi az embert, és egy friss kutatás szerint ebben lehet is valami. Egészen pontosan: nem a ruha, hanem annak márkája, ami embertársaink részéről több segítőkészséget, jobb munkalehetőségeket, azaz végül is több pénzt jelent. Ez van…

0 Tovább

Hatalmas botrány lett a szexi fotókból

Egy forró éjszaka utóhatásai avagy tanulságos történet arról, mi történik, ha túlságosan eleresztjük magunkat. Megszégyenülés, elbocsátások, összeveszés - egy elgondolkodtató történet következményei.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek