Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem lesz mobilozás a metróban

A tervekkel ellentétben mégsem lehet majd mobilozni a londoni metróban a jövő évtől, mivel a rendszer kiépítését vállaló cég a költségekre hivatkozva visszalépett. Érdekes, hogy wi-fi viszont alighanem lesz.

0 Tovább

Szomorú nők a szex után

Minden tizedik nő rendszeresen érzi a szexuális együttlét után fellépő melankóliát, és minden harmadik legalább egyszer járt már így életében. Az egyelőre nem világos, hogy a jelenséget mi okozza.

0 Tovább

Házak emberi arccal

Hillary Clinton, Tony Blair, Szaddam Huszein, Adolf Hitler - jól ismert arcok a világtörténelemből (szerepüket most ne feszegessük…). De mi történik akkor, ha bizonyos házak hasonlítanak rájuk? Vigyázat, vicces képek következnek!

0 Tovább

A világ legdrágább órái

A mai posztban ismét Gazdagisztánba látogatunk. Ezúttal a legdrágább órákat próbáljuk meg bemutatni. Belépés csak erős idegzetűeknek, mert olyan órákat és árakat látnak majd, amelyek megtekintése erős élettani hatásokkal járhat. Mi szóltunk!

0 Tovább

A parkoló elefánt és a túl hangos zene esete

Ki gondolta volna, hogy az Egyesült Államokban az elefánt után is kell parkolási díjat fizetni? Vagy hogy van ország, ahol autó híján a kerékpártól tiltják el a nőket? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Második rész.

1 Tovább

Gyorshajtás 300 millióért és egyéb furcsaságok

Ki gondolta volna, hogy minden idők legdrágább közlekedési bírságát Hollandiában szabták ki? Vagy hogy a svájciak és a finnek kegyetlenül büntetnek? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Első rész. (Update: Időközben kikerült a második rész is, itt elolvasható!)

6 Tovább

Meztelenül a városban

A művészi önkifejezés sajátos eszközét választotta egy fotográfus, amikor hétköznapi élethelyzetekben fotózta magát meztelenül New Yorkban. Az ötlet egy divatbemutatón fogalmazódott meg benne.

0 Tovább

Milliárdos titánok harca

Az egyik a világ leggazdagabb embere, de nem elégszik meg ezzel, összetörné a másikat. A másik szemet vetett a leggazdagabb monopóliumára. A harc epikus, kimenetele sok kérdésre választ adhat.

0 Tovább

Mire gerjednek a nők?

Uraim, szembe kell nézniük a szomorú ténnyel: nem kellenek már a nőknek a fényes páncélú lovagok. Amire szükségük van, az még csak nem is a túlápolt, metroszexuális férfi, és még csak nem is a csapodár rosszfiú, hanem…

3 Tovább

Mitől indulnak be a férfiak?

Leáldozóban a gondoskodó, házias nők típusának. A férfiak ma már mást akarnak, legalábbis ezt állítják magukról egy friss felmérésben. Vajon Ön, hölgyem, megfelel-e a modern nőideálnak?

4 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek