Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Valódi szex a kultuszfilmben?

Közel 40 évet kellett várni a filmtörténet egyik legkínzóbb kérdésének megválaszolására: vajon valóságos volt-e a szexjelenet Julie Christie és Donald Sutherland között az 1973-mas Ne nézz vissza! című filmben?

0 Tovább

Milliárdosok extravagáns partijai

A Kívül tágasabb (lehet, hogy azért, mert köze sincs a gyakorló milliárdosokhoz, és ez frusztrációt okoz, vagy csak mert egyszerűen szeretünk leskelődni) mostanában többször is foglalkozott a dúsgazdagok világával.

Mivel úgy vettük észre, hogy ez a Mélyentiszteltet is igencsak érdekli, ezért folytatjuk jó szokásunkat és ezúttal is górcső alá vesszük a milliárdosok életét, ezúttal azonban olyanokat próbáltunk meg kiválogatni (a Vanity Fair összeállítását alapul véve), akik szívesen szórják a pénzt nagyszabású bulikra.

0 Tovább

A túl szexi szupermodell esete

Lehet-e túl szexi, túl kihívó egy áruházlánc hétköznapi viseleteit bemutató szupermodell? A világnak ezen a felén mi már aligha lepődünk meg bármin is, ám más tájékokon azért érdemesebb óvatosnak lenni. Így járt Gisele Bündchen is.

2 Tovább

Egy különc milliárdos

Újabb játékszert vett magának a Microsoft társalapítója. A milliárdos Paul Allen ezúttal egy orosz vadászrepülőgéppel bővítette légiflottáját. Az üzletember egyebek mellett drága játékszereiről híres.

0 Tovább

Hova tűnt a gazdag elit?

A középosztály tündöklése és a munkásosztály bukása - így lehetne röviden összefoglalni azt az eddig soha nem látott mértékű felmérést, mellyel Nagy-Britanniában mérték fel a társadalom tagozódását.

0 Tovább

Tüskétlen süni és a vicces mókuscsalád

Kis plusz szórakozás vasárnapra: megmutatjuk a hét legjobb állatos képeit. Lesz benne kardigános süni, aki elveszítette tüskéit, szegény, egyensúlyproblémákkal küzdő flamingó és bepillanthatunk egy mókuscsalád életébe is. Jó szórakozást!

0 Tovább

Bárki lehet szupersztár

"Hollywood' - legyintünk, amikor olyan történetet hallunk, melyben egy éppen nyaralásból hazatérő fiatal lányhoz, vagy éppen egy meglett férfiemberhez odalép valaki és felajánlja neki, hogy legyen modell. Az illető rábólint, és nem sokkal később már divatmagazinok lapjairól néz le az olvasókra, vagy éppen a kifutón parádézik. Hollywood? Nem egészen. Íme, néhány igaz történet!

0 Tovább

Lessen be New York legdrágább házába!

Manhattan legdivatosabb részén található az a minden földi jóval felszerelt ingatlan, melyet 90 millió dollárért dobott piacra tulajdonosa. Ha el is kel ennyiért, ez lesz minden idők legdrágább New York-i háza.

0 Tovább

Steve Martin a bakácsi úton?

A népszerű amerikai komikust "lopáson" érték és letartóztatták - hangzott el egy showműsorban, ráadásul ezt maga az érintett mesélte el. Előkerült egy biztonsági kamera felvétele is…

0 Tovább

A szex Rubik-kockája

A felsőoktatásról rengeteg legenda terjeng, ezek közül meglehetősen sok a szexuális kísérletezéseket érinti. Vajon igaz-e az, hogy az egyetemista lányok szívesen próbálkoznak egymás között, vagy ez is csak egyike a városi mítoszoknak? Egy felmérés most választ ad a kérdésre.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek