Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A milliárdos csaló agyában

Interjút adott a New York Magazinnak a 150 évnyi börtönbüntetését töltő csaló bankár, Bernie Madoff, aki hangsúlyozta: vannak erkölcsei, van lelkifurdalása és nem az a szociopata, akinek beállítják.

0 Tovább

Drámai adatok az elhízásról

Egyre többen döntenek úgy, hogy a macerás és kevésbé látványos eredményt hozó életmód változtatás helyett műtéttel próbálnak megszabadulni a feles kilóktól Nagy-Britanniában.

0 Tovább

Egymásnak estek a sztárműsorvezetők

Önmagában is kényes pillanat, amikor az előd vendégként tér vissza saját egykori műsorába. Hát még ha neki is esik utódjának. A kérdés már csak annyit: valódi szópárbajt, vagy kamu nézettségnövelő összekapást látunk?

0 Tovább

A leghülyébb politikusi ötletek

Hölgyeim és Uraim, mindannyian, akik úgy gondolják, hogy a magyar politikai élet minden képzeletet alulmúl és a magyar politikusnál lejjebb nincs is! Kérem, kötözzék be magukat székeikbe és kapaszkodjanak, mert elképesztő utazásra indulunk közösen! Túravezetőnk nem más, mint maga Bobby Franklin, alighanem az egyik legidiótább politikus a Föld kerekén.

0 Tovább

A sör mégsem folyékony kenyér

Ha minden a Kreml terveinek megfelelően megy (és ritkán szokott másképp történni), akkor hamarosan Oroszországban is hivatalossá válik: az eddig élelmiszerként besorolt sör valójában alkohol.

0 Tovább

Állást keres? Így ne tegye!

A mai nehéz gazdasági helyzetben nyilván minden álláskereső megtesz mindent, hogy önéletrajza kiemelkedjen a tömegből. Egyesek még többet is tesznek, ami egészen hihetetlen baklövésekhez vezet. Ezekből szemezgetünk, miközben adunk néhány jó tanácsot is.

5 Tovább

Meztelen kormánypárti tüntetés

Belgiumban egyre többen unják a kormányválságot, így aztán nem is csoda, ha páran a mellékelt videó tanúsága szerint egészen sajátos módját választották a tiltakozásnak.

0 Tovább

A világ leggazdagabb emberének titkai

A mexikói Carlos Slim 53,5 milliárd dolláros vagyonával a világ leggazdagabb embere. Vessünk közösen egy pillantást hétköznapjaira, otthonára és életfilozófiájára!

1 Tovább

Az óriás gyilkos madár visszatér

Néha szó szerint öldöklő küzdelmet folytat az életet jelentő területért az ember és a kazuár Ausztrália ciklon sújtotta vidékein. A hatalmas, repülni képtelen madár elképesztően erős karmával akár egy embert is képes kibelezni.

1 Tovább

Az oligarcha és a szerény feleség esete

Csúnyán elfajult az egyik orosz oligarcha válópere, amely már a londoni Fellebbviteli Bíróságon jár. Az elhagyott asszony szerényen megelégedne 10 millió fonttal.

Az 51 éves Borisz Agreszt a maga szerény 700 millió fontos vagyonával az orosz oligarcháknak inkább csak a második vonalába tartozik, ám egy válóper még így is meglehetősen fájdalmas lehet.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek