Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fület növesztett a karjára

Néha igencsak vékony sáv választja el a művészetet az elmebajtól. Ékes bizonyítéka ennek a tételnek Stelarc, a ciprusi-ausztrál művész, aki fület operáltatott a karjára. Videó csak erős idegzetűeknek!

0 Tovább

Hógolyóval támadtak a postásra

Itthon kitört a tavasz, közben New Yorkban letartóztattak egy 16 éves fiút engedély nélküli fegyvertartásért. A srác bűne, hogy hógolyóval megdobott egy postást…

A 16 éves Walter Ward alighanem jó poénnak találta, hogy hógolyóval dobálja meg a postást. A helyzet azonban eldurvult, az ügyészek szerint a fiú ököllel is nekiment a 33 éves áldozatnak, akinek a sérülései orvosi ellátást igényeltek.

0 Tovább

A provokatív milliomos sztárműsorvezető

A közelmúltban két posztban (itt és itt) is megemlékeztünk Jeremy Clarkson angol műsorvezetőről, aki a BBC-ben gyártott (és világszerte sugárzott) Top Gear című műsor arca, házigazdája és életben tartója. Akkor megígértem, hogy a provokatív idézeteken túl megpróbáljuk bemutatni azt a személyiséget, akinél megosztóbb műsorvezető nem sok van a nyugati féltekén.

0 Tovább

Felfoghatatlan kincsek tárháza

Hét év katalogizálás után a pekingi Palota Múzeum végre pontos számokat közölt az ott tárolt műkincsekről. Kapaszkodó, elképesztő számok következnek!

0 Tovább

Traffipax: pénzbehajtás vagy elrettentés?

Magyarországon is terjednek a rögzített traffipaxok, de van egy titok, melyre csak kevesen tudják a választ: vajon hány százalékuk működik valóban?

0 Tovább

Hallgatni arany, de legalábbis milliókat ér

Ha megkérdeznénk tíz embert, hogy melyik együttes albumából fogyott a legtöbb Nagy-Britanniában 1956 és 2009 között, alighanem mindenki a Beatles nevét mondaná. És mekkorát tévednének!

0 Tovább

Így mulatnak a kínai csúcsgazdagok

Közeleg a kínai újév, és mint a világon mindenhol, minden nagy ünnepen, vannak kiemelkedő, az átlagemberek (mi több: az átlaggazdagok) számára elérhetetlen ajánlatok. Miért éppen Kínában lenne másképp?

0 Tovább

"Sebváltó, sebváltó, gyilkosság"

Imádják, vagy gyűlölik, de közömbös senki sem marad. A brit média fenegyereke, aki hallott már a politikai korrektségről, de kegyetlenül beszólt neki. Jeremy Clarkson legjobb beköpései, 2. rész.

2 Tovább

Az idióta kormányfő és a bölények

Imádják, vagy gyűlölik, de közömbös senki sem marad. A brit média fenegyereke, aki hallott már a politikai korrektségről, de kegyetlenül beszólt annak is. Jeremy Clarkson aranyköpései.

3 Tovább

Veszélyben volt Károly herceg testi épsége

A volt brit kormányfő bizalmas állítja: Vilmos hercegnek azért kellett édesanyja koporsója mögött lépdelnie, mert az udvar attól tartott, egyébként veszélybe kerülhet Károly walesi herceg testi épsége Diana temetésén.

Több pikáns részlet is napvilágra került a brit belpolitika legtitkosabb bugyraiból abban a könyvben, melyet Tony Blair egykori kommunikációs tanácsadója, Alastair Campbell írt. Bár már film is készült a Diana hercegnő halálát követő napok, hetek történéseiről (Helen Mirren emlékezetes alakításával), mégis, közel másfél évtizeddel a történtek után is derülnek még ki meglepő részletek.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek