Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért nem kaphat Oscar-díjat Colin Firth?

Komoly internetes kampány indult Colin Firth esetleges Oscar-díjának megakadályozására. Az ok nem a színész személye, a felhorgadást a történelem okozta.

0 Tovább

Súlyos betegen a Fehér Házban?

Ronald Reagan fia szerint apja már amerikai elnökként Alzheimer-kóros volt. Most először ismerte el igaznak közeli családtag a régóta rebesgetett pletykát.

0 Tovább

Közel a banánvész

Veszélyben a Cavendish-banán, amely a világ fogyasztásának 99 százalékát adja. Ha nem sikerül megoldást találni a gyümölcsöt megtámadó gombára, akár teljesen eltűnhet a fajta.

0 Tovább

Larry King a múlt, itt a Morgan-mánia

Larry King ment, Piers Morgan pedig érkezik, mint a CNN sztárriportere. Az első adások programja több mint parádés.

0 Tovább

Csúnyán megjárta a BBC

Pert vesztett a világ egyik legnevesebb médiacége, mert az ítélet szerint hátrányosan különböztette meg egyik munkatársát. Miriam O'Reilly visszatér a brit közszolgálati adóhoz.

0 Tovább

A Kennedy-klán vége?

Történelmi lépés volt, amikor év elején Patrick Kennedy utoljára zárta be maga mögött a Kongresszus kapuját, hiszen 1947 óta először fordul elő, hogy a legendás klán egyetlen tagja sem lesz tagja az amerikai politikai elitnek.

0 Tovább

Munkaidőben lopott és vásárolt a mentős

Mentőautóval ment szolgálati időben bevásárolni egy mentősnő Angliában, nem mellesleg lopott is. Viszont még mindig kapja közpénzből a fizetését.

0 Tovább

Barátokból ellenségek: a WikiLeaks titka

A kiszivárogtató oldal alapírója és a brit The Guardian már azelőtt összerúgták a port, hogy megindultak volna a tavalyi kiszivárogtatások. Szaftos részletek és sok feszültség kattintás után.

0 Tovább

Megsorozták az ellenzéki vezért

Alaposan kiosztották a rádióhallgatók a brit ellenzéki Munkáspárt vezetőjét. A betelefonálós műsor egyes pillanatokban kifejezetten kínossá vált.

0 Tovább

Újabb kínos világsztár-baki

Ezúttal Sir Michael Caine-re járt rá a rúd, aki azt hitte, a francia Becsületrenddel tüntették ki. Viszont kiderült, a franciák is szeretik.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek