Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Apróság a gyerekeknek: játékház 30 millióért

Ha létezik extravagáns karácsonyi ajándék, akkor azt egy svájci milliárdos vette a gyerekeinek: egy kétszintes, négyszobás, padlófűtéses játékházat - csekély 30 millió forintért.

0 Tovább

Itt a legújabb kínai őrület

A luxustáskák, a drága olasz öltönyök és a sportautók után új divatőrület tombol a gazdag kínaiak körében: az aranyáron mért olasz és francia bor. Kérdés, hogy a magyar borászok képesek lesznek-e kihasználni a fellendülést?

0 Tovább

Reklámok, melyek megváltoztatták a világot

Sok jó (és még több rossz) reklám van, olyan azonban csak kevés, amely megváltoztatta a világról alkotott képünket. Most hat legendás kampányt ot mutatunk be.

0 Tovább

Az állatvilág új hőse: Bill Clinton

A volt amerikai elnök vegetáriánussá válásánál már csak az a meglepőbb, hogy a PETA állatvédő szervezet őt választotta az Év emberének. A halak aligha értenek egyet. Minden rejtélyre fény derül lapozás után!

0 Tovább

Károly herceg milliós csapdája

Több mint két évtizedes álma válhatna valóra Károly hercegnek, ha a brit parlament eltörli a királyi udvar jelenlegi támogatási rendszerét és az uralkodó ismét részesülhet a névleg ma is hozzá tartozó ingatlanok hasznából. Lapozás után nagyon súlyos milliókról és egy titokzatos parlamenti felszólalásról is szó lesz.

0 Tovább

Így is lehet: távozott a sikeres elnök

Az év végével távozott posztjáról az a köztársasági elnök, akinek elfogadottsága több mint 80 százalékos és aki 20 millió embert rángatott ki a szegénységből. Hajtás után ismerkedjenek meg Luiz Inácio Lula da Silvával, Brazília immár volt államfőjével!

0 Tovább

A házasság és a szex: minél később, annál jobb?

Boldogabb és stabilabb párkapcsolatban élnek azok a házastársak, akik csak esküvőjük után kezdtek nemi életet élni - állítják pszichológusok. Ja, és állítólag az ágyban is jobb nekik.

Aligha meglepő, hogy a házasság előtti önmegtartóztatás egyik fellegvárának számító Egyesült Államokban látott napvilágot minap egy tanulmány, mely szerint az átlagosnál boldogabb házasságban élnek azok, akik közös szexuális életükkel megvárták az esküvőt.

1 Tovább

A kormányzó halálos bűne

New Jersey első embere hatalmas bűnt követett el. Nem, Chris Christie nem gyilkolt meg senkit, nem szerette el felebarátja feleségét, talán még nem is lopott - viszont nem tért vissza a Disney Worldből, ahol eléggé el nem ítélhető módon éppen vakációját tölti. Tovább után elmondunk minden részletet.

0 Tovább

Milliárdossal labdáznak a politikusok

Az orosz egykori oligarcha, Mihail Hodorkovszkij sorsa akár a 2012-ben esedékes orosz elnökválasztás kimenetelét is befolyásolhatja.

Bár nem lehet azt állítani, hogy az orosz közvélemény lélegzetvisszafojtva várta volna a Hodorkovszkij-saga újabb fejleményét (nagyjából mindenki meg volt róla győződve, hogy az egykori nagyhatalmú oligarchát, Vlagyimir Putyin ex-elnök, jelenlegi kormányfő személyes ellenségét úgyis bűnösnek mondja ki a bíróság), elemzők szerint mégis nagy lehet a tétje a büntetés mértékének. Lapozás után jönnek a részletek.

0 Tovább

Egy botrányos esküvő története

A nő tévés személyiség, a férfi a Time Warner nagyhatalmú marketingigazgatója. Álompár is lehettek volna, esküvőjük mégis botrányba fulladt.

Az a pár, melynek frigyén megjelenik a The New York Times magazinjának esküvői rovata, hivatalosan is tagja lesz Manhattan társadalmi elitjének. Amikor Carol Anne Riddell és John Partilla kimondta a boldogító igent, a nagynevű lap fotósa bőszen kattintgatott - mégis botrány lett a dologból. Nem is akármekkora!

4 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek