Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tíz meglepő tény a csokoládéról

Valóban van-e köze a szerelemnek a csokihoz? Mennyi kakaóbabba került egy ló? Ki küldött csokit a háborúban harcoló csapatainak?

0 Tovább

A szex, az alkohol és a jazz korszaka

Divatossá válik megint az 1920-as évek öltözködése, a korszak, melyben a nők először kezdtek a mai értelemben modern módon öltözködni. A ruhák még minőségiek voltak.

0 Tovább

Épül a 42 milliós megaváros

Természetesen Kínában és nem fel, hanem össze: a 9 nagyvárost összefogó megapolis lakossága négyszerese lesz Magyarországénak.

3 Tovább

A kínaiak keresnek Vilmos esküvőjén is

Ez lesz a XXI. századi Nagy-Britannia első meghatározó társadalmi eseménye. Mégis a kínaiak keresnek rajta.

0 Tovább

Otthonok piszkos titkai

Hatalmas siker Németországban egy lengyel nő könyve, aki 12 év, jórészt illegális munka után rántotta le a leplet volt munkaadói szó szerint piszkos titkairól.

0 Tovább

Szex, kiszolgáltatottság és az istenek

Nők, akiket az istenek nevében prostitúcióra kényszerítenek. Ami egykor magas társadalmi rangot és túlélést jelentett, az ma egyszerű megaláztatás. Ők a devadasik.

0 Tovább

Maffiacélpont: kokain helyett szépségkirálynők

A mexikói drogbárók a jelek szerint nem csupán kokaint importálnak az Andokból, hanem szépségkirálynőket és modelleket is - barátnőnek.

4 Tovább

Hova lett Obama születési bizonyítványa?

Ismét fellángolt a vita az amerikai elnök születési helye körül, miután Hawaii kormányzója nem találja Barack Obama anyakönyvi kivonatát.

3 Tovább

Lehet-e királynő Vilmos lánya?

Ha a brit kormánynak sikerül keresztülvinnie elképzelését, akkor igen. A mostani alkotmány szerint ugyanis ha fiú is van a közvetlen leszármazottak között, akkor hiába egy lány az elsőszülött, nem örökölheti a trónt.

0 Tovább

Röhejes előírások bankalkalmazottaknak

Kénytelen újragondolni alkalmazottainak írt viselkedési kódexét a svájci UBS bank, miután a kiszivárgott dokumentum miatt a pénzintézet köznevetség tárgya lett.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek